sexual tension/cinsel tansiyon/cinsel gerilim ne demek anlamını çıkarabiliyorum ama tam kastınız nedir ?

sb şimdiden tsk ederm

1. Nasıl anlatılır ki, sanırım dokunmadan hissetöeden duramamak olarak özetlenebilir

18 ocak 2021 02:54

2. süslü mesela aynı ortamda biriylesin ama çok tanışmıyorsun bile ama bir şey hissediyorsun böyle gidip öpesin falan geliyor. ben bunu yaşamadım daha önce şu hariç, ama o da karşımdaki insanla alakalı değildi :D otelde kalırken bi keresinde, hamamdan ya da havuzdan odama çıkarken bornozumun altında hiçbir şey yoktu, otel de çok büyük değildi o yüzden daha önce de gördüğüm bir garson/görevliydi yaşıtımdı. işte asansörde sadece ikimizdik ve ben bornozu bi açsam çırılçıplak olduğumu biliyorum ya o an çok fena hissetmiştim o 1-2 dk içinde sjjsjsj. ama bu cinsel gerilim falan değil azmaktı sanırım daha çok :D böyle bornozun kuşağını açıp çocuğa yapışasım gelmişti şimdi yazarken bile bi yükseldim (gizlinot: swh)

18 ocak 2021 03:06

3. Anonim2'nin yazdığına kahkaha attım jfjff

18 ocak 2021 09:27

4. jfjfj anonim 3 ben bunu unutmuşum resmen kimseye de anlatmamıştım beynimden de silmişim hatta bu anıyı :D

18 ocak 2021 16:56

5. Süslü iki insan düşün, ikisi de birbirlerini çok arzuluyor ama henüz söze dökülmüş birşey bile yok, sadece aşşşşşırı aşşşşırı çekim hissediyorsunuz karşılıklı ve hani böyle elini kolunu nereye koyacağını bilememek gibi şeyler yaşıyorsunuz ve dışarıdan bakan biri bile bunu şıp diye anlıyor, söze dökülen bir şey olmadığı iki taraf da adım atmadığı için ortam gerildikçe geriliyor, tansiyonlar artıyor uuu beybi. havadaki elektriği ampule versen yanar yani öyle bir durum ahshsh. Bu flört aşamalarında çok olur genelde, adı konuşmamış flörtlerde ama. Ahhh ah bir ilişkinin açık ara en güzel evresidir bu.

Anonim 2 süslüm Çok tatlısın, senin yazdığın biraz azmak olmuş evet ahshsjs ama mesela bak diyelim ki o çocuk da o an seni çok istedi, nabızlar yükseliyor sıcak basıyor ufak ufak terlemeye hızlı nefesler alıp vermeye başlıyorsunuz, kat düğmelerine basarken karıştırıyorsun elini kolunu nerede tutacağınızı bilmiyorsunuz işte bu cinsel gerilim.

18 ocak 2021 23:43