sinir krizi geçirmek üzereyim artık bitmeyen üst kat komşusu gürültüsü ?

banyodaki havalandırmadan konuşup duyurmama rağmen asla bitirmiyor. yukarı vuruyorum bitirmiyor. laftan anlamayan bir insan olduğunu düşünüyorum. sürekli topuklu terliklerle yürüyor. evde eşyaların yerini değiştiriyor. gece 12 den sonra başlıyor. ne yapabilirim ?

1. Sözlü uyarı + işe yaramazsa sabah 7de kalkıp basketbol topun falan varsa tüm gücünle yukarı fırlat

13 şubat 2021 00:57

2. Denemedim anonim 1 çünkü daha önce de aşırı saygısız üst kat komşumuz oldu ve kendisini uyarmaya giden ananemi tokatla yere serdi ve bir ton mahkemeyle uğraştık

13 şubat 2021 01:04

3. ayy çok insan ya zaten kendisi çok medeni ya konuşmaktan anlar.

arkadaşlar türkiyede birisinin kapısını çalıp bir şey söylemek aşırı tehlikeli ve korkunç bir şey değil mi sizcede?

13 şubat 2021 02:30

4. niye tehlikeli olsun anlamadim??? agziniz laf yapiyosa gucunuz kuvvetiniz de varsa gayet cikip soylenebilir bazi insanlar vurmadan falan anlamaz cunku.

13 şubat 2021 03:14

5. medenice konuşmak işe yaramayabilir. hele ki saygısızlarsa. 3 gece önce gece 12 de yüksek sesle erik dalı dinledikleri için alt komşumun evine gittim. hanımefendi saatin farkında mısınız dedim ve beni dövmeye kalktı kızı ile beraber. kocası çok zor tuttu ben de kendimi kurtarabildim. bir daha olursa ben polisi arıyacağım belki korkarlar.

13 şubat 2021 09:55

6. Komşu sorununu kime anlatsak “gidip konuşun” tarzı öneriler geliyor, sanki bizim insanımız laftan çok anlarmış gibi. Zaten anlayacak olsa düşünceli davranır ve saygılı olur. Aynı komşu sorunu benim oturduğum binada da var süslü, üst komşunun torunları gelip günlerce geliyorlar sabah 8den gece 12ye kadar kafamın üzerinde pat pat koşuyorlar, bağırıp çığlıklar atıyorlar. Çocuk diye birşey demiyoruz ama kimse de biraz sessiz olun diye uyarmıyor ve ben odamda o gürültüde kpss çalışmaya çalışıyorum. Gece yarısına kadar sessiz diye gece çalışıyorum ama bu seferde sabah 3 saatlik uyku ile uyanıyorum gürültülerine. Bu 1. Komşu. Birde alt komşu var onunda ikiz torunları var. Sabahın 7sinde uyanıp konuşmaya başlıyorlar ve günümün içine ediyorlar nedense hepsinin kaldığı oda da benim odamla aynı hizada, yani tüm gürültü bende. Üst komşu yine biraz anlayışlı ama alt komşu tam bi çirkef. Konuşsak iyice çirkefleşir. Çocuklar ev kapısını açıp bina içinde çığlıklar atıyor, anne ve ananesi durup dinliyor içeri bile yokmuyor. Evin tüm camlarını açıyorlar aydınlıktan tüm binaya ses yayılıyor. Buda 2. Komşu. Bunlar yetmezmiş gibi yan bina ile bizim bina bitişik ve aradaki duvar çok ince. Yan binayı sahibi turistlere kiralıyor apart olarak. Şansa tüm katlar arasında en saçma tipler bizim kata denk gelen hizadaki daireye geliyor. Haftasonu uyuruz kafa dinleriz diyoruz cuma gecesinden partilemeye başlıyorlar sabah 5-6 ya kadar. Duvara vurduk, üstlerine su döktük, gece yan binaya gidip uyardık ama dinleyen yok. Polisi arıyorsun gelmiyor, gelse bile turist oldukları için içinde oturanlar hep değişiyor. Saçma sapan kalabalık gruplar partiliyo sürekli. Bu da 3. Bunları niye anlattın nasıl çözdün dersen çözemedim,sinir krizi geçiricem artık. O kadar doluyum ki anlatmak istedim :(( ama şunu da farkettim ki ben sadece kendi binamda sanıyordum ama arkadaşlarımın evinde kalınca gördüm ki her yerde aynı durum var. Bizim insanımız cahil, anlayışsız, vurdumduymaz, laftan anlamaz. Uyarsan kavga eder ve inada bindirip daha beterini yapar en azından benim çevremdekiler böyle. Umarım senin komşu anlayışlıdır da konuşmak işe yarar.

13 şubat 2021 10:28

7. Ben ilk apartmanın wp grubundan onu bularak uyardım cevap vermedi. Daha sonra kapısını çaldım, dogru duzgun kapiyi bile acmadi. Ust kilidi kapalı sadece gozu gozukcek sekilde yalan söyleme abartma falan diyip kapattı. Sadece babamla yaşıyorum, gece 3 4te muzikler temizlikler iyice artınca babam bekleyip gunduz makul bi saatte konusmaya gitti. Kapima gelme dul adam falan diye bagirip polisi aramiş. Kopegimizin de taa ust kata cıkıp paspaslarını yedigini falan iddia etmiş. Daha sonra akrabaları özür dilemeye geldi kadın normal degilmiş. Yani illa suçu kendinde ara, konuşmayı bilmiyo musun gibi aptal linclete gerek yok. Var boyle manyaklar

13 şubat 2021 11:04

8. anonim 1 gürültü yapan komşu siz misiniz?

o ne saçma çıkışlar, adabı muaşeretten bi haber insanları savunmuşsunuz birde.

8 dairelik apartmanda insan olmaktan bi haber komşu için ben neden kendimde arıyorum sorunu?

umarım hayatım boyunca sizin gibi insanlarla karşılaşmam.

13 şubat 2021 17:43

9. İşte anon 1 tam burda yakınılan, bahsedilen spastik, beyin özürlüsü, laftan anlamaz komşu modeli oluyor :) ciddiye almamak lazım karşıma alıp konuşmaya tenezzül etmem ben böyle özürlü tipleri açıkçası. Kendi kendine gelin güvey olup triplere giriyor bir de laf yapıyor :d muhtemelen yaş olarak buradaki çoğu kişiden küçük,üslubundan gayet anlaşılıyor bu durum. 25 yaş altına aslında cevap bile vermiyorum ama bu seferlik böyle olsun. He eğer 25 ten büyük olduğunuzu iddia ederseniz o zaman durum daha da vahim demektir kslspsps inanmam zaten de neyse

14 şubat 2021 13:32