six feet under izleyenler ????

kızlar yeni başladım 4 bölüm izledim ama pek sarmadi ekside çok ovuluyor diye basladim izleyenler varsa devam edeyim mi hep böyle mi gidiyor?

1. Dizi cok guzellesiyor, baslarda biraz agir ilerledigi dogru ama karakterleri iyice tanimaniz anlamaniz gerekiyor. Kurgusu hep boyle sikici gitmeyecek, farkli olaylar yasaniyor. Bence sabredin cok guzel dizi:) ozellikle yasam felsefesi, olum ve olumden sonra somut dunyada yasananlar, geride kalanlarin psikolojisi gibi konulara ilginiz varsa...

27 aralık 2022 11:02

2. Final bölümü son 10 dksını unutup tekrar izlemek için hafızamı sildiririm. Zaman geçtikçe  saracaj süslü emin ol

27 aralık 2022 11:14

3. Devam ediyorum o halde :)

27 aralık 2022 11:18

4. bence de çok güzel bir dizi ama beklentinin ne olduğuna göre beğenin değişir. ağır bir dizi, nihayetinde her şeyin ölüme bağlandığı bir dizi. hemen hemen her dizide olduğu gibi ilerleyen bölümlerde karakter gelişimi vb. olduğu doğru ancak akış açısından ilk bölümler diğerlerine göre ekstra bir yavaş, ağır değil. ilk bölümleri sevmediysen bence izlemeye devam etsen de sevmezsin. belki hayatının başka bir döneminde tekrar şans verirsen sevebilirsin, neticede her insan gelişiyor, değişiyor.

27 aralık 2022 14:47

5. soluksuz arka arkaya izleyeyim dizisi değil. hayatın acı ama doğal akışı nasılsa öyle işleniyor. beklentiye göre değişir ama benim de keşke unutsam da tekrar izlesem dediğim 2 şeyden birisi sanırım. şu anki bakış açımla çok farklı dersler çıkarabilirdim harcandı toyluk dönemimde. devam edin bence karakter gelişimleri çok güzelleşiyor ilerledikçe.

27 aralık 2022 16:47

6. nerede yayınlanıyor bu dizi