sizce 35 yaşındaki bir kadın nasıl giyinmeli,o yaş skalasina yakistirdiginiz stil nedir?

susluler merhaba ben 35 yaşında bir kadınım yaşımdan 5-6 yaş genç gosterdigimi söylüyorlar. 36 beden, fit bir vücudum var. ama stil konusunda çok kararsızım. bazen modum monaco prensesi, bazen rocker women oluyor. bazen tatlı minnoş kız, bazen seksi fettan. yani hepsinin içinde kendimi iyi hissediyorum çünkü ruh halime gore giyiniyorum. sizce ne yapmalıyım?

1. 30 yaşındayım 166-49 kiloyum , zara kids'den bile aldığım oluyor kıyafet fjfkfj. Ne istiyorsanız onu giyin süslüm. ben de moduma göre tam bir iş kadını, moduma göre crop-tayt giyiyorum. Kendime yakıştırdığım stili söyleyebilirim denemek isterseniz, maskülen basic kombin(basic oxford gömlek altına koyu palazzo pantolon, kesik burun bot) üstüne büyük küpe beni baya modern gösteriyor.

6 şubat 2022 10:52

2. Bence de canınız ne isterse onu giyin kilo alınca göbek çıkınca vs giyilemiyor bazı şeyler mesela crop🥲

6 şubat 2022 11:39

3. Seksi fettan

6 şubat 2022 11:47

4. İstediğiniz gibi?

6 şubat 2022 11:55

5. 35 yaşında bir kadın kesinlikle kafası nasıl eserse öyle giyinmeli. toplumun, arkadaşlarınızın, eşinizin, dostunuzun beklentisine göre asla ama asla değil.

6 şubat 2022 12:12

6. Süslü ben o yaşta olsam kesinlikle grace kelly tarzını örnek alırdım. 24 yaşımdayım uzun paltolar bazen jeanler boğazlı kazaklar topuklular çizmeler giyiyorum bazen blazer bazen tek renk kombinler. Akıllı yatırımlar yaptım cırtlak renkler kullanmıyorum ancak bazı kazak ve hırkalarım pastel tonlarda. Çantalarım bej, siyah, kahve arası her şeyim naturel tonlarda ve çok kolay kombin yapıyorum. Bir 10 sene sonra hatta 5 sene sonra kendimi palazzo pantolonlar boğazlı trikolarla ofisimde salınırken hayal ediyorum. Herhalde öyle giyinirdim ama şuan biraz ağır oluyor o kombinler yine de giyiyorum çünkü kalite akıyor kombinden bu şekilde. Bir de 35 yaşında olsam hermes fouborg 24 kokusunu koşarak alırdım (umarım doğru yazmışımdır )

6 şubat 2022 14:11

7. Bir de rosie huntington ve miranda kerr in sokak stiline bakmanızı çok öneririm miranda bazen minnoş giyiniyor ve 18 yaşında genç kız gibi görünüyor her şekilde yakışıyor ama rosienin çizgisi hem aynı klas bence 30 plus tarzda enn güzel kombinler onun.

6 şubat 2022 14:13

8. Arkadaslar 35in nesi teyze ya 12 yaşında mısınız

6 şubat 2022 15:12

9. 35 gayet de teyze. Teyze deyince akla illa 50 yaş geliyor heralde. Bunun bir kuralı var; 20 yaşında anne olsanız çocuğunuz şimdi ergen olur muydu? Olurdu muhtemelen. Tebrikler teyzesiniz demektir. 35 yolun yarısı arkadaşlar. Isterseniz 20 yaş gösterin fark etmez. Teyze olmak da kötü şey değil ayrıca. Anlamıyorum bu yaş ve konumlandırma konularında neden tedirginiz.

Kılık kıyafet sizin tavriniza bağlı soru sahibi. Çok fazla cocuksuluga kaçmadan gayet cicibici de olabilirsiniz ya da ağır bir tavrınız var ise ona göre giyinirsiniz. hande ataizi'nin stili bence çok iyi bu yaş grupları için.

Ben muhtemelen o yaşlarda baya bi frapan olurum. Gösterişi severim biraz

6 şubat 2022 15:20

10. Ya o zaman 12 yaşında da anne olabilirdim 24ümde teyze mi oluyorum yapmayın. 20 yaşında neden anne olayım ne alaka. Ablam 30 yaşında teyzelik bi tarafı yok kızın arkadaşları da gencecik. Abla olurlar anca

6 şubat 2022 15:23