sizce doğal taşlara inanmak batıl inanç mı ve siz de inanıyor musunuz yoksa saçma mı buluyorsunuz?

kız kardeşimin bir sürü takısı var ve ciddi ciddi bu taşların ona yarar sağlayacağını düşünüyor ama bence o kadar gereksiz ki. kardesime sarılınca bile çekil yeaa enerjin taşa geçecek bozacaksın diyor. bana cok saçma geliyor açıkçası. hatta bi ara neredeyse kavga edecektik taşıma dokundun enerjin taşa geçti gerizekalı naptin sen türünden şeyler söyledi gülmemek için kendimi zor tuttum. siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Taş. Duran bir taş. Cansız. Taş. Söyleyeceklerim bu kadar.

29 ekim 2021 03:21

2. Mantralar sanki daha mantıklı.

29 ekim 2021 03:36

3. Boş insanlar boş işlerle uğraşır. Aşırı saçma.

29 ekim 2021 10:33

4. Saçma ötesi ya.

29 ekim 2021 11:13

5. Ben taşların enerjisi olduğuna inanıyorum. Tamam yani taş bizde diye dünyanın en zengini olmayacağız ya da girdiğimiz tüm mülakatları geçmeyeceğiz ama bize cesaret enerjisi verebilir yani ben öyle düşünüyorum. En basit örneğiyle bu şekilde söyleyebilirim

29 ekim 2021 13:23

6. Zararı var mı? Yok. Placebo etkisi ile kişiye iyi geliyorsa ne güzel. Bu bombok hayatta bari doğal taştan küpe taktı diye hakaret etmeyin insanlara, belki zor günlerde ona güç verecek bir şeye ihtiyacı vardır.

29 ekim 2021 23:37