sizce kısa saça şekil vermek mi daha kolay uzun saça mı ?

kısa saç deneyimim olmadığı için kıyas yapma şansım olmadı. ama kuzenim şikayet ediyordu saçları kısayken biraz daha başına buyruk takılıyolarmış sanırım ? sizce hangisi daha pratik şekilde şekilleniyor ?

1. Kısa saçtan bildiriyorum uzun daha kolay

9 eylül 2018 18:06

2. Ben kısa saç diyorum. 2 yildir kısa saç kullanıyorum. Ondan önce belime yakın idi saçlarımın uzunluğu. Düşününce o zamanlar daha çok zaman harciyormusum saçlarıma.

9 eylül 2018 18:06

3. benim kısa saç daha kolay oluyor. hafif dalgalı saçlarım var, uzunken kopuk güzel durmuyor bende. kısayken beş dk kopukluyorum daha bakımlı duruyor saçlarım. dalgaları da daha düzgün tabi.

9 eylül 2018 18:22

4. 3.anonim saç tipiniz nedirr ? İnce telli saçlarım var köpük tutar mı kısa olsalar merak ediyorum normalde şekil almıyor çünkü :( bir de duştan sonra toplarım hep o karışık karışık dalgaların (düzensiz) üstüne köpük olur mu dersin ?

9 eylül 2018 18:25

5. 3. anonimim, saclarim ince telli. saclarimin uzunlugunu genelde omuzda ya da uc bes parmak asagisinda tutuyorum. genelde aksam dus aliyorum. saclarimi kurutuyorum. sonraki sabah, kulaktan itibaren nemlendiriyorum. kopuk uyguluyorum. kopukler daha muntazam duruyor.

saclarimi toplamadan kendi halinde kurumaya birakirsam, o gun kullanabiliyorum ama ertesi gun karmakarisik dalgalar oluyor. her sabah da dus alamadigim icin bu yolu tercih ediyorum.

9 eylül 2018 18:33

6. Saç tipi çok etkiliyor bu durumu, ben düz saçlıyım ve kesinlikle kısa diyorum çünkü uzunken toplamak, örgü yapmak haricinde asla dalga veremiyorum saçıma hemen sönüyordu, 1 aydır tekrardan kısa saç kullanmaya başladım azıcık spreyle bile saçlarımın dalgası bozulmuyor saatlerce. Üstelik maşa yapma süresi de kısaldı.

9 eylül 2018 18:37

7. Mesela omuzda saçlar bende olmuyor hiç. Hemen uçları dışa kıvrılıyor. Saç tipim düz, kalın telli ve gür bu arada. Ben pixie den memnunum. Spreylerseniz hiç dağılmıyor zaten ama ben spreye de pek ihtiyaç duymuyorum. Ama tabii ki rüzgar estiğinde dağılıyor filan hani uzun olsa toplarsınız.

9 eylül 2018 19:00

8. saçtan saça değişir bence ama benim için en zoru omzun birkaç parmak altından gögüslere doğru uzadığı boy. saçlarım ince telli omuzlarına değip kafamı sağa sola çevirirken hep kıvrılıyo uçları çok saçma oluyo. biraz uzadı şimdi, sütyenin üçgen kısmı hizasında diyebilirim daha iyi. omuzdan kısayken de kendi halinde düz kalıyolar. ince telli ve düzse saçınız köpüğü kaldırır mı bilmiyorum dalgalı saçlara öneriyolar çünkü köpüğü. ben kısayken milkshake köpük kullanmıştım uçlara hacim veriyodu

9 eylül 2018 21:39