sizden hoşlanan kişiye karşı nötr olmak

Süslüler ben 5 ay önce biriyle tanışıp görüştüm 2 3 kez buluştuk sürekli yazışıyorduk çocuk benden hoşlandığını beğendiğini söyledi ama benim o dönem yeni ilişkim bitmişti anlayışla karşıladı falan. Bu çocuk biraz muhafazakar görüşüp konuştuğu bir kaç kişi olmuş ama kız arkadaşı olmamış hiç. Benim alkol almam falan hoşlanmadığını ama müdahele edemeyeceğini söyledi. Aramızda saçma bir tatsızlık oldu konuşmadık bir süre. Doğum günümde doğum günün kutlu olsun yazmıştı sadece. Dün yazıştık yine bana dedi ki yanında olamadım beni tersledin çekindim falan diye. Bugün şirkete kocaman orkide göndermiş gönlümü almak için. Çok iyi ve düşünceli birisi ilgili ama ben nötrüm ne yapacağımı bilemiyorum

1. Ne kadar bağnazca yorum yapmış şu anonimler. Ay o muhafazakar diye çekilmez ve prim verilmeyecek insan olur ama siz bu kafayla modern olursunuz öyle mi ? Böyle onlardan beter kafatasçı görünüyorsunuz sizin gibi şekilciler yüzünden herkes dengiyle olsun saçmalığı mevcut.

Soruyu soran süslü; kafa yapınız hiç uyuyorsa boşverin zaten nötr olduğunuzu söylemişsiniz ilginiz olsaydı orta yol bulmak daha kolay olabilirdi. İlla ki ilgisi hoşunuza gider fakat bi şeyler ciddiye bindiği an bu sıkıntılar gün yüzüne çıkar

29 aralık 2016 21:48

2. Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aslında çekincem şuydu beni bu adama çeken bir şeyler var ama ilgisinden alakasından olabilir bunu kendisine söyledim zaten, bir şey hissetmeden ilişkiye başlamam zaten. Benim arkadaş çevremdeki erkeklerin çoğu görüşüp konuştuğum adamlar hep modern ve kültürlü insanlar sosyal tipler bu adam muhafazakar ve çok sosyal değil. Geçen sergiye gidiyordum davet ettim gelmedi muhtemelen ortamda bulunmak istemedi üstü kapalı söyledi. Benim çekincem birbirimize ayak uyduramamamız. Bunlar tolere edilir gözükse bile değişmeyen şeyler muhabbeti iyi hoş ama bana arkadaş gözüyle bakmadığı için kararsız kalıyorum ilgisinden hoşlanıyorum ama umut vermiyorum açık açık dedim ben herkesle konuşur görüşürüm sohbeti iyiyse sana has değil sana o gözle bakmıyorum dedim ama o ilk kez biriyle bu kadar fazla görüştüğü için heyecanlı sanırım

29 aralık 2016 22:23

3. Notrum yazmissim ama bence degilsin adami n da muhafazakarliginin sinirlarini bilmek gerekli oyle direk karar vermek olmaz mesela cok asiriysa biraz sikinti ama normal sinirlardaysa birsey olmaz muhafazakar insan iyi insan olur genelde kalbinde allah korkususu olur en azindan.(muhafazakar degilim) ben biraz daha fazla yuzyuze gorusmenizi tavsiye ederim ekrana bakarak random atmakla gozlerine bakarak gulmek ayni sey degil. Yapabileceginiz ortak seyler varsa kafalariniz uyarsa sohbeti muhabbeti sariyorsa neden olmasin cok da guzel olur

29 aralık 2016 22:32

4. bence de birkaç kere görüşmeyi deneyip öyle karar verin.

29 aralık 2016 22:53