son zamanlarda temu dan alisveris yapan var mi?

merhabalar susluler, yakın zamanda temudan alışveriş yapan var mı? urunun gümrük vergisi çıkmaması için vs bir fiyat baremi var mi? urun de arıza çıkarsa iade sorunu oluyor mu? dikkat etmem gereken bir sey var mi? daha önce hiç bu sekilde bir alışveriş yapmadım ancak aradığım urun burada var maalesef

1. süslü merhaba ben sıklıkla alışveriş yapıyorum. gümrük vergisi eğer türkiyedeyseniz mecburi çıkıyor. bir baremi yok maalesef. vergisi %60, temunun alt limiti var minimum 670 tl sipariş verebiliyorsunuz. maksimum da 1050 liralık sipariş oluşturabilirsiniz. zaten temu sizi yönlendiriyor. alt limitte kaldıysanız minimum şu kadarlık ekle diye. ben öyle zamanlarda eğer alacaklarım fazlaysa mantıklı biçimde 2 parça siparişe bölüyorum. daha iyi oluyor. şu zamana kadar iadede hiçbir sorun yaşamadım. genelde ürünü göndermenize gerek olmadan iade ediyorlar paranızı. ödeme yaptığınız karta iade geliyor. ben çok memnunum valla eğer vaktim varsa genelde alabileceğim ürünleri buradan alıyorum. en son bazı yılbaşı için dekoratif malzemeler, airpods kılıfı, telefon kılıfı ve macbook çantası aldım. hepsi gayet güzel geldi.

14 ocak 2025 17:27

2. Suslu detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. O zaman anladığım kadarıyla 1000 TL'lik alışveriş yapıp 1600 tl ödeyerek bu konuyu halledebiliyorum

14 ocak 2025 21:06

3. Hayır max 1050 tl ödüyorsunuz diye biliyorum

15 ocak 2025 08:58

4. Benim satın almak istediğim urun 1000 tl civari imkansız o zaman zaten suslu

15 ocak 2025 14:50

5. Hayır sepete eklediğinizde ödemeye yönlendiriyorsa sorun yok demektir, bir deneyin

15 ocak 2025 15:08

6. Teşekkür ederim suslucum deneyeyim^^