sorum kadin yazarlara: aranizda sevgilisini/esini aldatip bunu itiraf eden, ve iliskisi devam eden var mi?

aldatilip da affeden kadin olgusuna daha aliskiniz, ama ozellikle kendini kadinin sahibi gibi goren erkeklerin norm oldugu bu cografyada affeden erkek nasil oluyor, iliskisine hangi gerekcelerle devam ediyor merak ediyorum. bu durumu yasamis erkek yazarlar varsa onlar da cevap verebilir elbette.

1. Sevgilimi bir kadınla aldattım lezbiyen bi ilişkiyi denemek istedim içimde kalmasın dedim o da iyi yapmışsın dedi mdkdm

13 ağustos 2019 20:22

2. Ben sevgili olduğumuz dönemde aldattım. Afetti, evlendik bir süre sorunlar yaşadık açıkcası. Konuyu hiç yüzüme vurmasa da içten içe kırgınlığını hep hissettim. 10 yıllık evliyiz.

13 ağustos 2019 20:47

3. İlişkinin 4.yılında sevgilimi yurtdışında okurken aldatmıştım. Aslında olay öncesinde ilişkimiz sektedeydi ve benle hiç iletişim kurmuyordu. Afedersin kıçımı yırttım düzenli konuşmak skype vs. Yapmak için ama saat farkı yüzünden bir türlü ayarlayamadı. Buna rağmen yakın arkadaşlarım bana hep vakit ayırıp gerek mesaj gerek whatsapp olsun arıyorlardı. Ayrılmak istediğimi söyledim bu kadar hızlı karar verme dönünce konuşuruz dedi, ayrılmak istiyorum dedim diye tekrarladım cocuk resmen kabul etmedi e ben de ne yapayım? Kendimce bitirmiştim ondan onay mı bekleyecektim.

Bu süreçte duygusal boşluktaydım orada yakınlaştığım biriyle iyice aramdaki duvarı kaldırdım. Ayrılmak istediğimi söylediğim günden sonra o kisiyle takıldım baya, gatta evine davet etmişti netflix&chill olayı sevişmeye döndü.

Sonrasında da devam etti, ama adını hiç koymadık, sadece yeni biriyle takılma hissi hoşuma gitmişti. Vakti gelip de dönünce ayrıldığım şahıs buluşmak istedi, özür diledi böyle ol masını istemezdim ayrılmak istemiyorum diye. Ne yapacağımı bilemedim. Bir süre soğuktum bakalım deneyelim dedim, ama yurtdışındaki olaydan hiç bahsetmedim. O çocuğu hep arkadaşım olarak bildi çünkü birkaç snap atmıştım.

Onla ilişkim noldu derseniz mesaj atmaya devam etti ben de cevap vermeye. İki arada kalmış gibiydim. türkiye'deki sevgilime başka biriyle birlikte olduğumu hiç söyleyemedim, teknik olarak aldatma sayılmazdı belki ama sonuçta duygusal olarak hislerim varken başka birinin ilgisi yüzünden onla olmuştum.

Üstünden 2 sene geçti Türkiye'deki sevgilimle de ayrıldık, sinir anında seni zaten aldatmıştım diyesim geldi ayrılığın hırsıyla ama benden daha fazla nefret etmesini istemedim. Ortak arkadaşlarda fotoğrafına falan denk geliyorum arada ve içimde suçluluk duygusu oluyor, kendime kızıyorum. Ama beni ve bizi düşürdüğü durum o anki hislerim geliyor aklıma. Bilmiyorum ama bir daha asla ve asla yapmam yapamam. Hem kalben hem zihnen yorucu.

13 ağustos 2019 21:00

4. Kafamin cok karisik oldugu bir donem biriyle kisa sureli yazistim sonra bulustuk iki kere ama o istemedi. Ben de sevgilime gidip anlattim boyle boyle ayrilmak istiyorum bunu yaparkenki sebeplerim buydu diye. Daha once onun da benzer bir olayi olmustu onu da asamadigimi soyledim. Ben ayrildik diye arayip sormadim bir daha ama 1 hafta falan sonra o konusmak istedi. Uzun uzun konustuk o yeteri kadar cabalamadigini ve beni nasil kirdigini kendisinin de basina gelince anladigini anlatti. Kisa bir tatile ciktik bir sure biraz soguktuk ama toparladik ve evlendik. 7 senedir evliyiz.

13 ağustos 2019 21:04

5. Bu kulvarda en ibret olan yaprak dökümü necla Cem iliskisi sanırım dndkkdmd

13 ağustos 2019 21:18

6. anladigim kadariyla erkekler genelde eger affettiyse konuyu bir daha acmamak uzerine kapatiyorlar. aldatmaya cok yargilayici bakan biri degilim, ama ben olsam boyle bir durumda her kavgada konuyu isitip is itip onune getirirmisim gibi geliyor. ozellikle iliskiyi evlilige tasimis susluler, esiniz hic basiniza kakmiyor mu gercekten?

13 ağustos 2019 21:29

7. Evlenmeye karar verene kadar bunlar konusuldu ve asildi zaten. Eger asamasaydik evlenmezdik. Konuyu surekli degil bir kere bile acsaydi ayrilirdim cunku ben de aldatildim ve cok zor bir durum. Bunu asamamasini anlarim yani ama surekli konuyu acip iliskiyi de bitirmemesi surdurulebilir degil. Cok yipratici bir durum. Eger ben bunu hazmedemem diyorsaniz hic o topa girmemek lazim.

13 ağustos 2019 21:39

8. 11. anonim haddim degil ama bir yorum yapmak istiyorum. her kisilik bir degil birisi pisman olup tekrarlamazken digeri affetti nasil olsa diyip defalarca yapabilir. iyice dusunun tasinin derim.

14 ağustos 2019 00:05

9. ay ben aldatmıştım itiraf ettim ayrıldıktan sonra. o da dedi ki ben de seni aldatmıştım slkdjf o kadar canım yandı ki buna. insanlar nasıl iki yüzlü vay be, kendine bile güvenemiyorsun.

14 ağustos 2019 00:19

10. soruya cevap olmadı ama aldattığımı söylesem ve affetse muhtemelen beni aldatmak ya da büyük bir intikam almak için affettiğini düşünürüm, güvenemem.

14 ağustos 2019 00:20