sosyal medya üzerinden sexting ve buluşmak hakkındaki fikirleriniz ?

süslüler sosyal medya üzerinden tanışılan, muhabettin iyi olduğu ama konuşmanın temelde hep sexting üzerinden ilerlediği biri buluşalım dese buna tepkiniz ne olurdu? güvenme durumu zaten apayrı bir olay, insanlara asla kolay güvenebilen biri olmadım bugüne kadar ama böyle bir durum yaşayıp sırf merakından buluşan var mıdır acaba aramızda sshsjjs

1. Süslü mesajda olan mesajda kalır. Erkekler tanışma aşamasında bu tarz konuşmalar yapan kadınlara saygı duymuyorlar. Buluşursanız seni salt seks olarak görme ihtimali çok yüksek. Bence görüşmeyin ama karar size ait tabi.

Ayrıca anonim 2 korkunçsun.

21 şubat 2022 20:56

2. a1, akşam akşam güldürdün beni cidden:))

a2 süslüm, aslında konuşmanın başından beri yani tanışma aşamasında sexting odaklı ilerleyen taraf kendisi, ben çokça bunun böyle ilerleyemeyeceğinin sinyallerini verdim yani tavrımı bildiği için saygı duymama gibi bir durum olacağını sanmam ama bir noktadan sonra aman ya nolacak diye salmış olabilirim shjjss. ama dediğin gibi bunun altından seks dışında bir şey çıkma ihtimali oldukça düşük sanırım onun açısından:(

21 şubat 2022 22:43

3. Suslu aynisini yapip saldim gecenlerde sonra gecrekten bi sure sonra ilgisini alakasini kaybetti halbuki baya yuruyordu hersey seke kadar bile degil sextinge kadarmis xjjfjdj

22 şubat 2022 15:17

4. Ss böyle görüşen birinu tanıyorum. Çocuk zorla kızı öpmüş görüştüklerinde. Kız itmiş sonra. Herkese de yazan, yürüyen biri çıktı.

22 şubat 2022 18:57

5. a4, benimde aynı durumu yaşamam yakın gibi duruyor fjfjfj. işte altından nasıl biri çıkacağı hiç belli olmuyor cidden ama kızı zorla öpmesi falan hoş olmamış a5.

hepinize cevaplar için teşekkür ederim süslülerim, sanırım buluşmamak en mantıklısı.

23 şubat 2022 20:15