sude belkıs hascelik ailesi serisini izleyen var mi?

biraz spesifik bir soru olacak ama sude yeni video yuklemis, aciklamada hascelikler serisi bitmistir yaziyor. yorumlarda da oğulayla küsmüşler o yüzden bitirmişler yazmışlar. nolmuş bilen var mı :d

1. a1 hasçeliklerin tutkunu değilim de o seride hülyayı oynayan yakın arkadaşı oğulayla küsmüşler onun detayını bilen var mı diye soruyorum süslü :d

7 kasım 2024 00:44

2. Ben izliyordum kafa dagitmak icin dogaclama oldugu icin bazi yerler zorlamaydi ama hulya yenge karakteri pantolonundan 2.bolumde koltugun ucunda oturmasina kadar benim ablam

O yuzden o hafif varos akrabalarin estetiklerine instagram hesaplarinda falan atif yapmalari beni eglendiriyordu.

Hulyayi oynayan kiz sanirsam twt'dan bir kac kucuk yasta kisiyle takiplesmis onlarla wp grubu kurmuslar falan cok detay vermedi sude.

Keske devam etseydi ama belliydi Sude'nin bunu uzatmayacagi hatta biraz sinir olmustu bu kadar para harcadigim sey boyle izlenmedi diye

Ben sadece nesly icin izlemeyi pek dusunmuyorum

7 kasım 2024 01:14

3. a3 sude nerde anlatti bu söylediklerini suslu?

7 kasım 2024 01:39

4. Ogulay olayini belkistv twt toplulugunda(adini tam hatirlamiyorum toplulugun ama boyle bisi) ustu kapali anlatti ama ben yorumlarda yazanlardan falan okudum hatta wp grubunun ss'lerini falan atmislardi. Sude'nin videonun izlenmesine dair sitemini de kendi attigi tivitlerden biri olarak hatirliyorum

7 kasım 2024 02:01

5. sagol ask

7 kasım 2024 02:19

6. sebebi nolursa olsun iptal olmasi iyi olmus sude cok kaptirmisti kendini az kalsin kisilik bolunmesine dogru yol aliodu valla tam zamaninda bitti

7 kasım 2024 23:50

7. Ben çok gülüyordum ya. Neslynin son bölüm çayı çocuk gibi kupadan içmesi ve iki elle tutması detayı olsun, fatoşun buseye sen çok zekiydin neden uğura kredi çektin demesi olsun aşırı güldüren bir sürü an vardı. Ben niye araları bozuldu çok merak ediyorum. Bu gruplarda ne konuşulmuş da sude bu kadar rahatsız olmuş acaba? Ssleri gören süslüler anlatsın lütfen

8 kasım 2024 00:14

8. Sude belkıs izlemem ama instada o sen akıllıydın ığura neden kredi çektin kısmını görüp izledim youtube dan. Ben beğendim ya uzak akraba ya da arkadaş ailesi vibe ı aldım ben. Yakın gelen yerleri. Çalışılmamış olduğu için yordu bazı yerleri ama devam etselerdi daha sakin, kısa ve çerçevesi belli bi seri olurdu, yolunu bulurdu yani seri ama devam etmeyeckmiş. Üzüldüm.

12 kasım 2024 17:48