sunepe koca/ sevgili problemi ?

evet susluler bu şekilde olup da sonrasında düzelen ilişkileriniz oldu mu?yoksa umudu keseyim mi?

1. Linç yersin bu soruyla.

5 aralık 2021 12:22

2. Allah saklasın, en tahammül edemediğim insan tipidir. Kadını ayrı erkeği ayrı sümsük sünepe insanları hiç sevmem, tehlikeli de bulurum.

5 aralık 2021 13:01

3. O ne demek yani nasıl birisi ki

5 aralık 2021 13:08

4. Yani susluler karar alamayan, her şeyi karşısındakine bırakan, sürpriz vs hiçbir şey yapamayan, sizin sürekli bak şunu yapalım bak şöyle yapmanı istiyorum dediğiniz bir partner düşünün.nasil desem kimle konuşsa fikri değişebilen, kendi hayatında bile karar alırken verirken edilgen kalan işte...mesela üzüldüğünüz ya da yapmamasını istediğiniz bir şeyi anlatıyorsunuz tartışma çıkmasın diye üstünü kapatmak için her şeye alttan alıp özür diliyor ama aradan zaman geçince tekrar benzer şeyler yaşanıyor ve yine sürekli bir özür dileyip konuyu kapatma çabası içine giriyor.asla anlaşıldığımi hissetmiyorum, ne dersem diyeyim özür dileyip konu kapansın istiyor sonra bir milyonuncu kez benzer konuda şeyler yapıp özür diliyor.ornek veriyorum tartıştiniz günlerce uyuyor. Özür dilemek harici gönlünüzü alma çabası yok. O da sırf tartışmayın diye yapiyor hatasını anladığından ya da yapmayacagindan değil.yani bunun gibi pek çok konu. Umarım izah edebilmişimdir.cok yorgun hissediyorum bu ilişkide. Düzelmez değil mi?

5 aralık 2021 13:55

5. Yoğurtlu sünepe çorbası

5 aralık 2021 13:59

6. Süslü ben 5 yıl böyle bir adamla sevgili oldum. İlk başlarda senepeligini fark etmedim. Farkedince bir süre mücadele ettim ama sona doğru artık sinirlerimi bozmaktan başka bir boka yaramıyordu. Hala bana bile ilginç geliyor ama bazı kavgalarımız benimle çatır çatır kavga ettiği ve sesini yükselttiği olurdu. Normalde pek bunu yapmaz hep alttan alırdı. Sesini yukseltince bir hoşuma giderdi. Daha bir maskülen görünürdü. Genel sünepeliģini şöyle anlatayım, kendisi bir konu hakkında diyelim ki fikir sahibi değil ama çevresinden biri gelip fikir belirtti diyelim. Onu gelip bana öyle bir anlatır ki sanırsın kendi fikri. E hani daha dün hicbir yorum yapmıyordun. Mesela bir gün anne babası istemediği bir yere göndermek istiyordu. Benim yanımda kızgın kızgın anlatıyor, gitmeyeceğim şöyle böyle. Aynı anda babası arıyor oğlum şuraya şu saatte git seni bekliyorlar. Kuzu gibi ses tonuyla Tamam baba gideyim diye kapatıyor. E hani istemiyordun. Parasını yönetmeyi bilmez, eline üç kuruş para geçen çocuğun bakkala gidip harcaması gibi bir hayat yaşar ay sonunu zor getirirdi. Böyle adamlar da bana sünepe geliyor.

5 aralık 2021 14:31

7. A7 evet ya detaylandiramadigim diğer örnekler de senin yazdıkların gibi.Gercekten aklım almıyor koca koca insanların bu durumunu. Pes etsem daha iyi kendi ruh sağlığım için.

5 aralık 2021 16:20

8. eski sevgilim böyleydi. öğrenciydik o zamanlar, öğle yemeği vakti geliyodu mesela, nerede yiyelim asla fikir beyan etmiyordu fakat bütün önerileri de tek tek reddediyordu. arkadaşalrımla görüşecek olsam "e ben napıcam? diyordu. yurtta kalıyordu fakat sürekli söyleniyordu, annesi her gün kıyafetini hazırlarmış, yemekte balığı tavuk budunu ayıklarmış falan. en bombası da "ileride evlenirsek ben de maaşımı sana atarım, sen her şeyi ayarlarsın; birikimi, borçları vs." demişti. hiçbir sorumluluk almayıpi ileride de almamak için çabalayayırdu ve bence kendisine bakıcı arıyordu resmen.

6 aralık 2021 10:08