susluler boyle romantik komedi tarzi beyin yormayan ama cokta klise olmayacak film onerisi?

1. @1 holidayi izlemistim cok tatli bir filmdi. Tam o tarz bir sey olsa keske izlemek icin simdi.

Her rom-com biraz klisedir haklisin suslu ama bazilari cok fena klise. Hani 10 yasindaki cocuk senaryoyu yazmis gibi

8 temmuz 2020 21:50

2. bridget jones serisi, keşke 30 olsam, mamma mia serisi, hesapta aşk (türk filmi), never been kissed, waiting for forever, jesse and celeste forever, groundhog day, new in town(kasabanın yenisi), senden nefret etmemin 10 sebebi,yalancı yarim, sev kardeşim,mavi boncuk,aşkta her şey mümkün, mesajınız var,the wedding singer,ben pek sevmemiştim ama love actually.

8 temmuz 2020 22:06

3. anon3cüm çok teşekkür ederim <3 yazdıklarınızın çoğunu izledim ama izlemediklerim de var ayrıca film zevkiniz çok iyi. waiting for forever ı izleyeceğim tavsiyernizle sağolun

8 temmuz 2020 22:42

4. ben teşekkür ederim süslü, teveccühün. iyi seyirler dilerim <3

8 temmuz 2020 22:51

5. süslü rough night kesinlikle. çok eğlenceli, ben sevgilimle izledim o bile bayıldı, eğlenceli bir şey izleyeceğimizde rough night tarzı bir şey olsun diyor :D

8 temmuz 2020 23:30