tünaydın süslüler, 6 ayda kpss'den +80 yapılabilir mi sizce?

okul öncesi öğretmenliği okuyorum.

1. benim bi arkadasım okurken 90 üstü bir şey alıp atanmıştı. onun dışında bende özel sektörde çalışırken girmiştim sayısal cıkışlı olduğum için mat yapıp tarih coğrafya sallamalı 82 almıştım bundan 2 dönem önceki kpss den. imkansız bi yana daha bile cok alabilirsin

20 ocak 2022 14:24

2. Süslüler ama bizde alan sınavı da var, gk-gy'den belki mümkündür ama alan sınavına çalışmadan 80 almak imkansız gibi:(

A1 süslü 76 ile atanılıyor okul öncesinde.

20 ocak 2022 14:32

3. Bu arada okurken evet:((

20 ocak 2022 14:33

4. 90+ bile alınır.

20 ocak 2022 15:23

5. Hemen başlayıp sıkı çalışırsan evet ben de şuan okul oncesinden hazırlanıyorum ama cocuk gelisimi mezunları da sınava gireceği için bu sene puanlar yükselebilir okurken staj falan yapacaksın sınavların olacak o yüzden kendinde o disiplini yaratman lazım yani zor olur ama imkansız değil.

20 ocak 2022 15:58

6. Yoruldum vallahi ya. O kadar açık varsa atamaları çoğaltsalar keşke.

20 ocak 2022 16:00

7. Süslü 90 bile alınır diyenler belli ki sadece gy-gk ye girmiş öabt de 90 alan türkiye birincisi oluyor. Senin önceliğin alan olmalı çok sıkı alan çalışırken ortalamanın yukarısına çıkarsın. Eğitim bilimlerinde temelin olan konuları tekrar et teste geç ama temelim yok diyorsan da videoları izle. Kalan zamanlarında da tarih konu çalışmaya çalış. Eğitimden konun bittikçe coğrafyayı sonra da vatandaşlığa çalışırsın. Ama en çok alan çalışman gerekiyor onu sakın arka plana atma.

20 ocak 2022 16:27

8. Haklısınız süslü,  çok teşekkür ederim. Umarım yetiştirebilirim:((

20 ocak 2022 16:37

9. Evet 90 üstü alırım diye gk gy için söyledim ve atandım da zaten 2 yıldır çalışıyorum. Allah size de istediğiniz yerde çalışmayı nasip eder inşallah. Öabt'yi görmeden cevapladım afedersiniz zaten farklı bir alandan mezunum ancak takdir edersiniz gk gy öyle uzaydan gelen konular veya dersler değil siz bunları çalışarak okudunuz, üniversite kazandınız dahası. O yüzden gk gy ile öabt arasındaki önem sırasını belirleyip plan yaparak başarılı olacağınızı düşünüyorum

20 ocak 2022 17:58

10. Anonim 5 nasıl çalıştınız acaba biraz anlatabilir misiniz ?

20 ocak 2022 23:08