türk kızı ve ermeni erkek birlikteliği ?

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? bi süredir kendisiyle konuşuyoruz. asla ırkçı birisi değilim. yeni kültürler yeni insanlar tanımayı seviyorum. bu adamın türkçesi çok kötü yazdıklarından pek bir şey anlamıyorum. konuşma şekli de keza öyle. 5 ay önce sinemada saldırıya uğramış. karakola gitmişler. polisler çok kötü ve ırkçı davranış. ama tam olarak neden ve nasıl saldırıya uğradığını bilmiyorum. kafamda bir sürü soru işareti var. konuştuğumuzdan beri sanki içime sinmeyen bir şeyler olduğunu hissediyorum. mesela babasını cahil ve eğitimsiz olmakla suçluyor geri zekalı falan diyor. daha önce ki flörtleri hakkında da geri zekalı diyor. whatsapp üzerinden konuşmak istemiyor. devlet takip ediyormuş signal diye app var ordan konuşmak istiyor. 3 gün öncede silah almak istediğini söyledi. kendini ülkede güvende hissetmiyormuş. babası da demiş ki biz hristiyanız bize yakışmaz. hala babası hakkında kötü şeyler söylüyor gerçekten çok rahatsız oluyorum. bu çocuk amerika da eğitim almış birisi. bir de konuştuğumuzdan beri garip bir şekilde enerjim düştüğünü hissediyorum. lütfen kötü yorum yazmayın. sadece içimi dökmek istedim. arkadaşlarıma bu konuyu açmadım. tavsiyelerinize ihyacım var. bu adamdan uzaklaşmam gerektiğini hissediyorum. silah almak isteyen birisi sonuçta

1. 1. eski flörtleri ile ilgili vs gerizekalı diyorsa zaten kaçın.

2. onunla konuştuğunda enerjiniz düşüyorsa, onunla konuşmaya ne gerek var.

3. Silahlanmak falan bunlar baya ciddi şeyler. ciddi sonuçları olabilir ilerde.

Ermeni olması benim umrunda değil şahsen, o kısmı düşünmeden söylüyorum, kim olursa olsun zaten yazdığınız şekilde davranan biriyse bence ondan uzak durun.

16 nisan 2020 14:13

2. Whatsapp uçtan uça şifrelenmeyle korunuyor yani devlet de dahil olmak üzere kimse o mesajlara ulaşamaz. Silaha kadar hmm dedim ama silahta patladım kusura bakmayın saçmalamasın yani ne silahı?? Silah taşıyan biriyle hiçbir işiniz olmasın o silah elbet bir gün ateş alacak çünkü. Kaç tane silah taşıyan tanıdık hikayesi duyduysam çok ama çok acı bitti sonu. Ayrıca içimden bir ses bu kişi ermeni soykıırmına da inanıyor diyor. Ne yapacağınız açık bence buraya sormanıza bile gerek yoktu

16 nisan 2020 14:16

3. Ermeni olmasını bir tarafa koyalım. Bu kişi hangi ırktan olursa olsaydı aynı şeyi düşünürdüm. Sadece bir süredir konuştuğu birine eski flörtleri hakkında gerizekalı demesi, babası hakkında gerizekalı demesi zaten kaç uzaklaş sinyali veriyor.

Sonra polislerin ırkından dolayı kötü davranmadığını, altta başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Saldırıyla mı uğradı başka bir halt mı etti belirsiz. Paranoyak ayrıca. mümkün değil takip edilmesi de tut ki mümkün olsa, ne konusabilirsin ki flörtünle whatsapp'tan takip edilirsem diye korku duyasın?

Silah almak istemesi falan ırkçı olanın kendisi olduğunu düşündürdü bana. Ben korktum açıkçası anlattıklarınıza bakınca. Ben olsam koşarak uzaklaşırdım.

16 nisan 2020 14:25

4. Offff ırkının bi önemi yok adam silahtan bahsediyor devletin mesajları okuduğunu söylüyor. E içinize de sinmiyor ilişki salın gitsin o zaman yani isterse türk olsun ne fark eder

16 nisan 2020 14:29

5. Kız manyak mısın djdjddj adam mı yok da bu ruh hastasını buldun

16 nisan 2020 14:30

6. Süslüler teşekkür ederim yorumlarınız için. Sinemada ne yaşandığını bilmiyorum. Kimse birisine durduk yere saldırmaz ki. Demek ki bir şey olmuş. Tam olarak anlatmadı zaten. Silah olayı, babasına ve eski flörtlerine geri zekalı demesi artık son noktaydı. Karantina sürecinde ben de algılarımı yitirdim sanırım. İrtibatımı keseceğim.

16 nisan 2020 14:32

7. Irkı, dini umrumda değil. Anlattığınız davranış modelleri kötü. İçime sinmeyen şeyler var diyorsanız kaçın. Bir gün arkanızdan gerizekalı diyecek nasılsa.

16 nisan 2020 14:32

8. Psikopat gibi. Irktab bağımsız bu. Bana da garip geldi.

16 nisan 2020 15:00

9. Anonim 12 soruyu okumadim ama cevabiniz gozume carpti akista o yuzden yazmak istedim. Turan dursunu hatirlatip gidiyorum

16 nisan 2020 15:02

10. Sorunuzun cocugun ermeni olmasiyla ne alakasi var? Silah almak isteyen, eski sevgilileri ve ailesi hakkinda yeni tanistigi bir insana gerizekali diyebilen birisi. Bunlardan sonra Milliyetinin bir onemi yok bence.

16 nisan 2020 15:07