tıp 4. sınıfa geçenler? yazın nelere çalışmalı?textbook?

süslüler ben 4. sınıfa geçtim ve fizyoloji patoloji farmakoloji başta olmak üzere, genel olarak kendimi eksik hissettiğim dersler var. yazın bunları toparlayıp kliniğe öyle geçmek istiyorum. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? textbook okumalı mıyım? hangilerini okumalıyım? benle aynı dönem olanlardan ve üst dönem ablalarımdan tavsiye almak istiyorum. şimdiden çok teşekkürler 🤗

1. hepsini toparlamak çok zor olur diye düşünüyorum ben 4ü bitiricem az kaldı ve 3ün yazında hiçbirşey yapmamıştım lol. guyton var evde onu okuyim dedim ama textbook okumak gerçekten zor yani benim için. o yüzden dersane kitabı bulabilirsen bir yerden onu oku derim. bir de tek ders bitirsen bile kardır hepsini bitirebilmek çok gerçekçi gelmedi

28 haziran 2020 19:18

2. Süslüm cevabınız için teşekkürler öncelikle. Aslında hepsinden biraz biraz toparlamak istiyorum. Dersane kitaplarım var, hangilerine ve hangi derslere çalışmamı önerirsiniz? (İlk 3 senenin derslerinden)

28 haziran 2020 19:34

3. Soruya kaynak yaparak sormak istiyorum, hangi dersanenin kitaplarini kullaniyorsunuz? Hangi seri iyidir?

28 haziran 2020 19:49

4. Guyton okuması çok zevkli bir kitap aslında. Robbins okumak da patoyu oturtmak açısından faydalı olur. Farma çalışmazdım herhalde nasıl olsa unutuyorum...

28 haziran 2020 19:58

5. Anonim3 evet ben de guyton okumayı zevkli buluyorum cesaretlendirdiğiniz içim teşekkür ederim

Anonim2 ben tusdata kullanıcam ama daha çalışmadım ona daha iyi diyorlar

28 haziran 2020 20:01

6. dersane kitapları arasında büyük bir fark yok bence hangisini bulursanız. fizyo veya patoyla başlayabilirsin. textbook okumayı zevkli bulduysan ona da devam edebilirsin benim görüşüm dersane kitapları sadede geldiğinden okunması daha kolay olduğu yönünde o yüzden tavsiye ettim.

28 haziran 2020 20:27