tablet reyisin yediği linci gördünüz mü?

tarzını değiştirdiği için (gizlinot: saç boyası ve gotik aksesuarlar ) linç edilmiş ve bazı akıllı yayıncılar tarafından hedef gösterilmiş. çocuk da story atmış tedirgin oluyorum küpelerimi çıkardım saçımı eski haline çeviricem diye. mahvoldum

1. Yeni taha duymaz hayırlı olsun. Deccalin doğurdukları mutlaka birini buluyorlar linçletecek. Anasını sikeyim böyle dünyanın gerçekten.

11 haziran 2023 16:23

2. Çok üzücü gerçekten :( insanların giyimleri ve dış görünüşleri ile yargılanmasından, hedef haline getirilmesinden  çok sıkıldım. Bıraksak da herkes nasıl mutluysa öyle yaşasa

11 haziran 2023 16:25

3. Jahrein denen g*t lalesinin acilen tedavi olması lazım çok kötü niyetli iğrenç birisi. Çocuğa yapılan tüm linçler o gerzek yüzünden.

11 haziran 2023 16:29

4. cok uzuldum ya cocuk gay degilim tarzim boyle ben malatyada yasiyorum naptiginizin farkinda degilsiniz diye aciklama yapmis. gay de olabilirdi tum internette "bakin tablet reis gay olmus" diye paylasmak ne alaka ya? ki cocugun bir erkekle iliskisi goruldugunden falan da gay denmiyor, sacini daha acik bir renge boyatip kolye kupe taktigi icin gay deniyor. sorsan hepsi cok acik goruslu lgbti dostu ama boyle escinsellik uzerinden dalga gecme sansi gordukleri an o sansi hunharca kullaniyorlar. turkiyede kendisine modern diyen erkeklerin gercek yuzu iste

11 haziran 2023 16:43

5. ya savunanların kimisi de yazık heves etmiş,çocukcağız özenmiş şeklinde savunuyorlar.hani acıyarak,Taha'da olan o kendinden altta görme bunda da var çok kötü geliyor bana bu. jahrein denen mal bi gün kismetse olur yorumcusu bi gun siyasetci iki gun ergen eglendiricisi..niye ciddiye aliniyor bu embesil anlamiyorum.gerçekten bir insan internetteki tum linclerin nasil baslaticisi olup her dramanın orta yerinde bitiyo.

11 haziran 2023 17:08

6. bu olaydan sonra jahrein eleştiri tweetlerini beğenen herkesi blocklamış :d hem suçlu hem güçlü ya ergen bu adam çocuğuna çok üzülüyorum

12 haziran 2023 15:29