tavşan diş görüntüsünü beğeniyor musunuz?

özellikle kadınlarda sizce bu çekiciliği artıran bir şey mi yoksa sadece sevimlilik mi katıyor?

1. ben hiç sevmem bu olayı ya, fransızlarda yaygın hatta çok çekici, seksi bir millet gözüyle bakılır ya onlara... bana değil lol

2 kasım 2022 16:37

2. A1, eda ece'nin nasıl sence süslü? Çok hafif önde mi aynı hızada mı anlayamadım tam.

2 kasım 2022 16:39

3. Özellikle ilgimi çekmez bnim için diş düzgün olsun yeter

2 kasım 2022 16:51

4. Çok hafif olunca beğeniyorum

2 kasım 2022 17:08

5. Begeniyorum ben genc bi gorunum veriyo yuze twice nayeon aklima geldi ilk baya yakisiyor ona

2 kasım 2022 18:42

6. A7, ya ama süslü nayeon için de aynısı geçerli, kişiyi hemen çocuksulaştırmıyor mu? Bu dişlerle kadınsı görünmek çok zormuş gibi geliyor.

2 kasım 2022 19:08

7. Burhan altintop geldi aklıma. .d şimdiye kadar iyi ya da kötü durduğunu düşünmedim hiç bana kalırsa eda ece nin dişlerinde tavşan diş görüntüsü de yok.

2 kasım 2022 19:28

8. doğal olunca beğeniyorum, ana de armas mesela. çok tatlı duruyor.

2 kasım 2022 19:53

9. Ben de hafif olduğunda beğeniyorum . Eda Ece de çok sempatik ve güzel bence . Çocuksu göstermiyor ama daha genç bir görüntü veriyor neden bilmiyorum, belki yaş aldıkça dişlerde de aşınma ve kısalma durumu oluyordur . Tıpkı dudaktaki kollajenin azalıp dudağın içe bakmaya başlaması gibi . Hatta ünlüler yaşlandıkça kaplama dişlerini sürekli daha tavşan dişli yaptırıyor dikkat ettiyseniz. Seda sayan , Ajda Pekkan, Bülent Ersoy vs git gide at ağzına çevirdiler kendilerini genç görünmek sevdasına. Bunu neden yaptıklarını bilmiyodum valla ünlülerin dişleri sayfasından duydum bunu da . Pozitif - negatif diş arkı dedikleri bişey varmış dişcilerin. Pozitif olan bu santral dişlerin hafif büyük olması yani tavşan diş dediğimiz şey , mantıken en kesici ve en çok kullanılan dişlerin biraz daha büyük olması normal. Negatif diş arkı dedikleri ise tüm dişlerin aynı boyutta olması, yanlış anlamadiysam. Hatta kötü karakterleri oynayan oyuncuların dişlerinin hep bu şekilde olduğunu göstermişti . Daha olgun ve sinsi bı ifade yaratıyor bu ark çünkü. Ay neyse bence iyi bişey yani

3 kasım 2022 10:34