telefon alınacak yerler teknosa, vatan, media markt?

süslüler internetten telefon alıp kargom gayet sağlam geldi diyen var mı? yaşadığım ilçede bu marketler yok. il merkezinde teknosa ve vatan var oraya da gidebilirim. hangisinden aldığınız ve sorunsuzdu gayet iyiydi diye önerirsiniz?

1. Media markt ve teknosa iyi süslü vatan genelde daha pahalı oluyor en azından benim aldığım telefon orada çok daha pahalıydı

7 haziran 2020 12:10

2. teknosa iyidir. her türlü dikkat edin ama

7 haziran 2020 12:50

3. Bne hepsiburadadan aldım 3kere bir sıkıntım olmadı hiç. Teknosa gibi yerlere göre daha uygun oluyor ama ithalatçı garantili olmamasına ve satıcı puanına yorumlara dikkat edin. Ayrıca hepsiburada hakkında son zamanlarda çok şikayetler var. Amazon hep müşterisinin yanında duran bir politika izliyor bence amazondan bakabilirsiniz. İki kuruş fazla olsun amazondan olsun. Ekşiden hepsiburada ve amazon yorumlarına bakmanızı öneririm

7 haziran 2020 14:53

4. Süslü ben vatan'dan memnunum. 3 kez bilgisayar, 3 kez de telefon aldım. Hiçbirinde de sorun yaşamadım.

7 haziran 2020 17:00

5. Çok teşekkür ediyorum çok güzel yorumlar gelmiş :) kargoda açınca gönderiliyor evet, bazı firmalar 1 ay kadar bekletiyormuş iade için beklemek istemiyorum da ondan garanti olsun istedim süslü. O zaman önce vatandan, teknosadan sonra internet mağazalarından bakayım kargoda açarak alayım. İyi günler dilerim herkese

7 haziran 2020 17:04

6. ben vatan'dan alıyorum alacağım teknolojik aletleri genelde. en son telefon aldım, oradaki görevliler kutudan telefonu çıkartıp ilk kurulumu yapıyorlar, bir sorun çıkarsa hemen orada iade alıp yeni telefon verebiliyorlar vs. başıma geldi bu son yazdığım.

7 haziran 2020 17:06

7. Ben de geçen gün ipl cihazı aldım vatandan çok güzel paketlenmiş geldi. Vatan +1 oldu o zaman :)

7 haziran 2020 17:07