telefonum alaturka tuvalete düştü en dibinden çıkardım iğrenç pislik dolu nasıl dezenfekte edeceğim ?

ay allahım kızlar böyle bir soru sorduguma inanamıyorum hala midem kalkık... telefon okulun alaturka tuvaletine düştü bi saatte aldım elim kolum yetmedi kancayla aldım her yerimi inanılmaz mikroplu hissediyorum eve gelir gelmez bin kere duş aldım ama telefon çıkardıgımda çalışıyor haldeydi pisliklerle kaplıydı yıkadım falan sabunla ama bu beni asla tatmin etmez alkole mi yatırayım kolonya falan olur mu ne yapayım telefon çok afedersiniz bok kokuyor çıldıracağım

1. Cidden nasıl çalışıyor hala telefon

2 haziran 2019 01:53

2. kızlar inanın hiçbir fikrim yok kırk dk o iğrenç suda kaldı sonra yıkadım şuan ameliyat eldiveni geçirdim telefondan yazıyorum??? Ben ondan vazgeçmeyince o da beni bırakmadı herhalde anlamadım

2 haziran 2019 01:58

3. Puhahaha baticonla. Sarılık filan olmazsınız inşallah.

2 haziran 2019 02:00

4. 5. Anonim gülünecek durum mu... sarılık konusunda ciddi misiniz bu arada korkutmayın beni

2 haziran 2019 02:01

5. Bu nasıl bir hayata tutunmaktır skdnızns içine su kaçmıştır bokla karışık muhtemelen şimdilik telefonu kapatıp dik bir şekilde pirince sokun. Esas yağ koyun koyusu hafiflesin. Yarın da bir telefoncuya götürün onlar durumu söyler temizleyebileceklerse temizlerler yoksa bir daha kullanmayın. Dışkıdaki bakteriler maalesef pek de ölmeye niyetli değildir uzun süre yaşayabilirler. Bakterilerden kurtulsanız bile telefon içindeki parçalar oksitlenir bir gün aniden bozulabilir veya suratınıza patlayabilir.

2 haziran 2019 02:02

6. Sd kart sim kart çıkart yeni tel geç ucuzundan o telefonu asla kullanma

2 haziran 2019 02:03

7. Sarılık tuvaleten kapmanız çok olası. Ne bileyim elinizi sokup bokların arasından alıp eldivenle kullanmanız bana komik geldi kusura bakmayın. Ben tuvaletimi yaparken bile o alana tuvalet kağıdı döşüyorum sıçrar hastalık kaparım diye. Sizi yargılamıyorum ben olsam hayatta cesaret edemezdim.

2 haziran 2019 02:04

8. yani gerçekten şu soruya ciddi ciddi cevap mı verdiniz...........

2 haziran 2019 02:12

9. Cok ttesekkurler dediklerinizi yapacagım susluler 5. Anonim sarılıgı nasıl engellerim ya da hasttaneye gidip kan falan mı vermem gerek anlamak için

2 haziran 2019 02:13

10. 8. Anonim siz de söylediğiniz kişilerden birisiniz, neden cevap verilmesin gece gece yatın uyuyun negatiflik saçacağınıza

2 haziran 2019 02:14