tinderda eski mesajları geri getirmek nolur yardım ?

eski sevgilim biz birlikteyken tinder yüklemiş, gold bile satın almıs orospu cocuğu. su an haberim oluyor bi sekilde sifrelerini kırıp tinder hesabına girdim. o dönemki mesajları göremiyorum bi sekilde geri getirme yolu bilen var mı?

1. Suslu fikrim yok ama adi ustunde eski sevgilin. Seninleyken biriyle konusup konusmamasi "eski" olusunu degistirecek mi? Kendini yipratma diye yazdim.

16 şubat 2021 19:41

2. Mesajları öğrenip napican süslü yemiş yiyeceği boku işte. Boşver ayrıl gitsin.

16 şubat 2021 19:42

3. Ayrılmışsın sori

16 şubat 2021 19:43

4. kızlar haklısınız eski. ama benimle birlikteyken yaptığı için beni ilgilendirir. belki özür dilemez bişey yapmaz ama içim soğudu ne kadar kalleş bir insan olduğunu görünce. ayrılalı 1 ay oldu zaten daha yeniyiz ama son zamanlarda özlemiştim ağlayıp duruyordum, bütün bunları görünce tiksindim resmen şükrettim iyi ki kurtulmuşum diye, yani içimi soğutacak bilmek

16 şubat 2021 19:51

5. Suslu tinderin amaci belli degil mi yani seninleyken gold satin aldiysa mesajlari gormene gerek yok...

16 şubat 2021 19:55

6. Ya mesajlari siktir edin de beraber seks hayatiniz olduysa, oral seks, surtunme her sey dahil, bir an once etraflica bir testten gecin. Siz saglikli oldugunuzdan emin olduktan sonra ortak tum arkadaslara bu orospu exin herpes gonore vs vs tasidigini ve nerelerden kaptigini yaymak serbest :)

16 şubat 2021 20:02

7. çok alakasız ama nerden öğrendin çok merak ettim

16 şubat 2021 21:36

8. evet olmustu malesef onu da yapıcam oça dünyayı dar etmeyi planlıyorum. mesajları beni aldattı diye kanıt olarak kullanmak için ulasmak istemistim.

son anonim biraz şansım mı yaver gitti nedir asla ilişkimizde hiç bu sekilde hesaplarına girmemistim ama sifre kombinasyonlarını mesajlasırken söylemis ordan deneye deneye önce twitter sonra mail, mailde tinder bildirimlerini görünce de facebookunu kırıp tinderını o sekilde açtım. ama instasına giremiyorum değiştirmiş çözemedim fghj

17 şubat 2021 00:47

9. süslü instada ve twitterda mesela verileri indir diye bir kısım orada oradan silinen her şeyi bulabiliyorsun belki tinderda da böyle bir şey vardı

17 şubat 2021 14:09

10. süslü bununla ilgili bir araştırma okuduğumu hatırladım (teknoloji ile alakalıydı, verilerimizin saklanması vs) araştırmayı bulamadım ama hatırladım tinderdan verileri isteyebildiğini.

googlelayınca ilk sırada (link: https://www.swipehelper.com/2018/10/21/what-data-tinder-collect-how-request-yours/ bu çıktı) sen yine de tekrar googlela başka sitelere de bak.

bir kaç gün içinde maile link geliyormuş ve linke 24 saat içinde tıklaman gerekiyormuş. tinderla alakalı tüm veriler (mesajlar dahil) oluyormuş.

kolay gelsin.

17 şubat 2021 17:35