tobradex goz iltihabi icin damla?

merhaba susluler, bayramdan hemen once gozum iltihaplanmisti, araya arife girdi, bayram girdi derken ben 2-3 gun damla alip kullanamadim. sonra eczaci tobradexi onerdi, aldim 1 haftadir kullaniyorum. kizarlikligi ve sisligini aldi baya ama hala kirmizi iz seklinde belli. bir de her gun sabah saat 7de ve aksam 7de seklinde uyguluyorum, bugun 11e kadar uyuyakalmisim. gozumun ici iltihap dolmus. saglik alaninda calisan suslulerim yardimci olabilir mi? birakip baska bir damla mi almaliyim?

1. Suslu saglikci degilim ama gozunu gunde 2 kere bebek sampuaniyla 1 dk boyunca iyice yika.goz enfeksiyonuna iyi geliyor

12 ağustos 2020 11:24

2. Her enfeksiyona kortikosteroid verilmez ama eczacı yürek yemiş herhalde. Git bir daha sor eczacıya belli o cebinden çıkarır göz hekimlerini

12 ağustos 2020 13:19

3. süslüm göz hekimine gitmenizi tavsiye ederim çünkü enfeksiyon durumlarında bazen sadece göz hekimlerinin yazabildiği damlalar veriliyor ve iltihaba gerçekten iyi geliyor.

12 ağustos 2020 13:33

4. Susluler ben daha once de bulamamistim randevu. Simdi de baktim hep dolu gozukuyor. Ozele de gidemiyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum :(

12 ağustos 2020 13:44