utanarak soruyorum ancak sevgilim birkaç kere seni traş edeyim gibi şeyler söyledi. ben lafı değiştirdim hep.?
porno izleyen biri değilim onlardan mı etkileniyor napıyor. pornolarda böyle sahneler var mı? bana tuhaf geliyor.
cevaplar
Bende bıyık yok ama sizde anlama sorunu var galiba. Utanarak soruyorum falan dedim genital bölgeyi kast ediyorum.
Allah şifa versin tez zamanda anonim.
28 ekim 2017 02:32
Evet. Bu bi fantezi türü. Buna ayrı porno kategorisi de mevcut.
28 ekim 2017 03:08
var boyle porno. dusa girip tras ediyorlar genelde kadinlar birbirlerini. Lezbiyen kategoride oluyor.
28 ekim 2017 08:58
Böyle pornolar var. sadece lezbiyen ponolarda değil erkeklerin kadınlara yaptığı sırf bu kategori için açılmış siteler var.
28 ekim 2017 09:20
Bunda utanacak bir şey yok. Belli ki adamın böyle bir fantazisi var. Eğer hoşlanmadıysanız konuyu değiştirmeyin hayır istemiyorum böyle şeyler hoşuma gitmiyor diye açıkça söyleyin. Cinsellikle iki tarafın da isteklerini açıkça söyleyebilmesi cinsel mutluluk için önemli.
28 ekim 2017 09:49
Bende bıyık sakal olarak algıladım. Düzgün yazmamışsınız. Ne bu alınganlığınız?
28 ekim 2017 10:46
Sex and the city'nin bir bolumunde yattigi adam samantha'yi tiras ediyordu. Herhalde boyle fantazileri olan insanlar var. Yalniz tabii genital bolgenizdeki killari almanizi ima ediyor da olabilir.
28 ekim 2017 12:17
Erkek arkadaşınızın böyle bir fantezisi olabilir.Garip bulmuyorum ve ön yargıyla yaklaşılmamasını öneririm,çoğu kadın denemeden neyden hoşlandığını bile bilmez.Ama sizi rahatsız ediyorsa ya da ederse,konuşup halledebilirsiniz pek tabii.