vatkalı'dan alışveriş yapan var mı hiç, memnun kalan?

yaşadığım yerde mağazası vs yok, ürün kalitelerini bilmiyorum, kalıplarını. alışveriş yapan varsa bilgilendirebilir mi

1. Meşhur bir pantolonu var onu almıştım kalitesi iyiydi ama kalıbı çok kötüydü iade ettiğimde gönderici kargo ücretini de kesmişler bir daha alışveriş yapmam büyük ihtimal

16 ağustos 2021 21:17

2. kalıpların dar olduğunu okudum, 50 kiloyum aşağı yukarı Mangoda bi jeanste 32 bedenim ama 34 alırım alıcak olsam büyük ihtimal, şort almayı düşünüyorum pantolonlarıyla kalitesi aynıdır herhalde

16 ağustos 2021 21:19

3. Ben de 50-52 kilo arasıyım biraz basenlerim var 34 dar olmuştu pantolonda size olur bence 34

16 ağustos 2021 21:22

4. pekiii sence beyyoglu mu vatkalı mı süslü :d belki diğerini de denemişsindir

16 ağustos 2021 21:25

5. Beyyoglundan hiç alışveriş yapmadım :(

16 ağustos 2021 22:38

6. süslü ben de şimdilerde indirimdeyken beyaz eşofman aldım normalde 38 bedenim 34'ü oldu, kalıbı aşşşırı büyüktü yani. bir de şalvarımsı bir pantalon almıştım onun kalıbı normaldi. daha önce beyyoğlundan da alışveriş yapmıştım ama kumaş kalitesini pek beğenmemiştim. vatkalı hem daha ucuz hem de daha kaliteli geldi bana.

16 ağustos 2021 22:59

7. Vatkalıdan baya parça şey aldım. Tayt gömlek pantolon body ve tişört. Tayt ve gömlek harici şeyleri iade ettim. Pantolonlarının kalıpları dar ve üstlerini de kalitesiz buldum. Zaten bi ürünü yanlış renk göndermişlerdi. İade sırasında da önce yarısını iade ettiler sonra tekrar yazdım ettim. Tekrar alışveriş yapmam.

Beyyoğlundan da elbise body ve iç çamaşırı aldım. Body çok kısa geldi iade ettim. Mağazası yakın diye görerek alırım beyyoğlundan da.

16 ağustos 2021 23:54

8. arada kaldım açıkcası yorumlardan sonra ama sanırım beyyoglundan bi parça alıcam, teşekkürler süslüler :*

17 ağustos 2021 08:17