visanne kullanan var mı, yan etkileri?

merhaba süslüler doktorum bu ilacı yazdı rahim duvarım kalınlaştığı için, miyomum da var. ancak ekşide inanılmaz yan etkiler yazmışlar agresiflik, kilo alma vs diye kullanan var mı

1. Süslü ben kullandım, baya sıkıntı verdi bana açıkcası. 1 yıl boyunca aşırı agresif ve mutsuzdum. Yani herkeste aynı etki olacak diye bir şey yoktur ama bana hiç yaramadı. Kilo almadım Aslında ama dediğim gibi aşırı öfkeli geçirdiğim bir yıldı. Ayrıca libidom da sıfırdı.

3 nisan 2020 13:06

2. Süslüm kullandım. Bende pcos vardı. Doktor bunu verdi. 4 gün kullanabildim çünkü psikolojimi mahvetti. Her akşam aynı saatte sinir krizi geçiriyordum. Gözünü korkutmak gibi bir niyetim yok asla ama aileden birini düşman olara seçip, düşman gibi görmeye başlamıştım. Abimdi o kişi de hahdhshs giden arabada ağlaya ağlaya kapıyı bile açtım içimde kocaman nefretle. Daha sonra ise başka düğün için başka şehire gitmek zorunda kaldık. Kalabalık bir evde kalacağımız için ben kullanmayı bıraktım. Çünkü bu durumun orda da devam edeceğini biliyordum. İlacı bıraktıktan birkaç gün sonra ağrısız, koyunkahverengi kanamam oldu. 1 haftaya yakın sürdü. Doktora gidemedim. İlacı da kullanmadım. Sana asla visanne kullanma diyemem. Herkeste aynı yan etkiyi yapacak diye bir şey yok sonuçta. Ama cesaretin yoksa eğer soğan kürünü dene önce. Rahim duvarındaki kalınlığa etki ediyor mu bilmiyorum ama araştırabilirsin onu. Sağlıklı günler dilerim. (İlaçtan bir sene sonra anca gidebildim doktora. 5 cm'den 3 cm'e düşmüştü kistim. İlaçtan mı küçüldü yoksa 10 kilo vermemin mi faydası oldu bilmiyorum)

3 nisan 2020 13:13

3. Üçüncü aydan sonra çarpıntı yaptı, baya sıkıntı veriyordu. Doktoruma danışıp hemen bıraktım ve dkh kullanmaya başladım.

3 nisan 2020 13:15

4. of demeyin süslüler ya :( şu an ameliyat olamadığım ve doğum kontrol hapı da kanamama etki etmediği için mecbur bunu kullanacakmışım. korkuyorum böyle yan etkileri olur diye zaten karamsar bi insanım

3 nisan 2020 14:36