whatsapp için ebeveyn kontrolü ?

ergen kardeşimin whatsapp konuşmalarını takip etmek istiyoruz. internete baktığımda casus programlar falan var istediğimiz bu değil. whatsapp web denmiş, bu yolu deneyen var mı? iphone kullanıyor bu arada

1. WhatsApp web çok şarj yer, ayrıca istese kapatır yukarıda bildirim olarak kalıyor sürekli

24 mayıs 2020 06:56

2. Bildirimi kapatmanın yolu yok mu peki

24 mayıs 2020 06:58

3. Şifresini bilmiyor musunuz? Uyuduğu sıra kontrol edin. Kontrol ne için? Yakalanırsanız size asla güvenmeyeceğini belirtmek istiyorum. Hem özel hayatına saygı duymamış oluyorsunuz özel hayat dediğimde yanlış olmasın,arkadaşlarla sohbeti oluyor. Onlar için böyle şeyler pek rahatsız edici. Ben anneme her şeyimi anlattığım için asla gözü arkada kalmaz mesela,arkadaşlarımın sakladığı her şeyi cinsellik demiyorum. Bu konu üzerinde makaleler okuyun ki takip etmenize gerek kalmasın.

24 mayıs 2020 07:06

4. Neden ? Ailem bunu yapsa onlara güvenimi tamamen sarsıp uzaklaşmama neden olurdu. Ne kadar çirkin olduğunun farkındasınızdır umarım.. bunun yerine kardeşinizle daha yakın olmaya ne dersiniz??

24 mayıs 2020 07:20

5. A3, birkaç kez denedik konuştuktan sonra direkt siliyor.

A4, gerekliliğini olaylarla teker teker açıklayamayacağım. bu duruma gelmese istemezdik zaten.

24 mayıs 2020 07:24

6. herkes laftan anlamıyor. uyurken, banyoya girdiğinde falan alsanız telefonu. ama ergenler belki hiç ayrılmıyordur telefonlarından. bilmiyorum süslüm. bence de kontrol etmek gerekiyor ama

24 mayıs 2020 09:18

7. Yaparsaniz hayati boyunca size bir daha asla guvenmeyecek haberiniz olsun. Benim ailem de yapti bunu ve su an telefonumu kilitli bile olsa yanlarinda birakmiyorum. Birini aramak istediklerinde bile vermiyorum

24 mayıs 2020 09:45

8. Bu müdahalecilik gencecik çocukta çok daha büyük hasarlar bırakacak. Yapmayın. Yazık.

24 mayıs 2020 09:53

9. Ergense çocuk değil akli yeterliliği vardır sizin bir kere ailesi de olsanız haddinize değil hakkına giremezsin bu şekilde. Diyorsanız doğruyu yanlışı ayırt edemez zihinsel sorunları var bir şey diyemem ama bunu yapmanızı hiçbir şey geçerli kılmıyor onun dışında. İnsan gibi gidip konuşun yakınlaşmaya çalışın gizlice telefon karıştırmak, size yapılsa neler hissederdiniz? Şahsen ben o evden gittiğim an selam dahi vermezdim.

24 mayıs 2020 09:55

10. Arkadaşlar, soru kontrol edelim mi etmeyelim mi değil. Soruya cevabı olan süslüler yazarsa daha sağlıklı olur. Teşekkürler

24 mayıs 2020 10:33