yök tez merkezine herhangi bir şey arattığımda sonuç bulunamadı yazıyor? bakabilecek bir arkadaş var mi? neden olur bu?

1. Süslü yazar ismi mi aratıyorsunuz? Öyleyse daha tez yüklenmemiştir

12 şubat 2022 12:23

2. yok süslü yazar ismi aratmıyorum. Mesala arama kısmına "üretim" yazdım. tümünü seçtim. Yine de sonuç sıfır.

12 şubat 2022 12:47

3. deneme şansın var mı? günlerdir tez indirebiliyordum bugün böyle bi şey oldu ilk defa

12 şubat 2022 12:47

4. Ben denedim cidden öyle süslü

12 şubat 2022 12:51

5. Açılmıyor değil mi kızlar ? İlginç bi durum. 1 tez indirmem gerekiyordu takıldım kaldım.

Başka deneyen var mı ? Deliricem

12 şubat 2022 12:56

6. süslü arada oluyor galiba. ben de geçen denediğimde böyle çıkmıştı. sonraki gün bakıncz düzelmişti. sonra tekrar dene

12 şubat 2022 13:09

7. Tamam süslüm sagolun

12 şubat 2022 13:11

8. merhaba, bir süredir tez merkezi saçma şekilde bulunamadı uyarısı veriyor. ben kendi adımla tezimi aratıyorum çıkmıyor mesela, sonra tüm harfleri büyük yazınca çıkıyor. belki öyle deneyebilirsiniz. bir ara intihalle ilgili çok fazla gündem olmuştu ondan sonra başladı bu sonuç çıkmama durumu, biraz komplo teorisi ama insanlar kolay ulaşamasın diye bilerek yapıyorlar bence.

12 şubat 2022 13:12

9. Süslüm şimdi büyük harflerle de denedim yok yine sıfır sonuç çıkıyor. Tam tez yazım dönemim az zaman kaldı stres oldum. Olmadı yarın deneyeceğim artık cok tesekkur ederim cevabın icin 💘

12 şubat 2022 13:18

10. Süslü hangi tezi indireceğini biliyorsan direkt o kişiye mail atsan veya o kişinin üniversitesinin kütüphanesinden aratsan? Ben bir kere sabancı üni kütüphanesine mail atmıştım bu tez lazım bana diye mail atmışlardı bana

13 şubat 2022 12:11