yükseleni balık olan yengeç kadınini nasil bilirsiniz?

1. Tam da metres olup kendini acındıra acındıra haklı çıkarmaya çalışacak insan burcu.

13 nisan 2020 18:42

2. ayy kendini acindirmada bir numara. asla hakkini aramak, dogru kararlar almak yok hep bir acindirma, fesatlik sinsilik.

13 nisan 2020 18:48

3. ohaaa tanisaniz bu kadar net yorum yapardiniz:)

13 nisan 2020 18:51

4. Ayyy maksimum ağlak vibe'ı kaç km öteden sezilir resmen. Zaten yengeç burcunu dengeleyen yükselen alçalan burç olmasa baya mıymıy bana göre ve balıkla kombo yapmış resmen. Çoğu kez mantığını reddedip en mantıksız çıkmazlara girer ama kendini savunur bir tip gibi geliyor bana

13 nisan 2020 18:59

5. evet icine dustugu sacma sapan durumlari savunmakta da usta ayrica. Bana biraz da tehlikeli geliyor insanlari kullanmaya meyilli.

13 nisan 2020 19:54

6. arkadasim ama mecburi bir arkadaslik yuzyuze bakiyoruz suslu. zamaninda duygu somurusu yaparak cok kullandi beni baya bir sogudum simdi yeni yeni bir araya gelmek mecburiyetinde kaldik.

13 nisan 2020 21:33

7. bi insan nasil bana bu kadar sinsi gelir diye yadirgayip sordum ama herkes taniyormus gibi yorum yapti gercekten. Daha once kimseye karsi boyle kotu duygular hissetmemistim,

13 nisan 2020 21:34

8. safi kotuluk diyorsun yani. ilginc.

13 nisan 2020 22:34

9. kotuluk degilse de eziklik arti sinsilik kombosu suslu kusura bakma sen de yengecmissin ama. zamaninda derdini acmaya bir yeri yemeyenin acik kollamaya calisip kendince acik arayip kuyu kazmasi cok cirkin bence.

13 nisan 2020 23:03

10. ahaha bir yengec agliyor gözleri yasli. kinlenmis hemen tuh beni nasil bulup da intikamini alacaksin acaba. arkadas ile savasmiyoruz, kimseden taktik de istemedim farkindaysan. Sadece hoslanmadigim bi kisi ile ilgili burc analizi. bbyby:)

13 nisan 2020 23:13