yüzünde renk eşitsizliği olanlar neler yapıyor ?

süslüler soru yorumdaki gibi aslında.yüzdeki renk eşitsizliği için yaptığınız kullandığınız bir maske vs.var mı ?

1. süslü ben dr.plante r yüz bakım kremini almak istiyorum hem pütürler hem eşitsizlik için ama çok iyi yorumlar olduğu kadar işe yaramadı, sıradan bir nemlendirici diyenlerde var bu yüzden çok aradayım :(( babe c vitamini ampulü öneren çok vardı amaaaa iki ay önce 200 liraya satılan şey şuan 350 liraya satılıyor :/

30 mayıs 2020 00:23

2. Ya evet fiyatlar uçmuş durumda bütçeyi aşıyor maalesef :/

Evde bir şeyler deniyordum patates vs.gecici de olsa işe yarıyordu ama başka arayışlara girdim.Solgun renk eşitsizliği olan bir cildim var çünkü

30 mayıs 2020 00:28

3. Yaa ne kadar dogru bilmiyorum. Ben faydasini gordum o yuzden yazmak istiyorum. Sabahlari veya gun icinde yuzumu yikayacagim zamanlarda once yuzumu islatiyorum. Sonra avucuma doktugum azicik kili suyla karistiriyorum. Baya civik oluyor. Maske surer gibi parmaklarimla yuzume suruyorum. Peeling yapar gibi dagitiyorum. Sonra durulayip temizleme jeliyle temizliyorum. En sonunda nemlendirdik mi tamamdiir. Boyle adim adim yazdigim icin uzun suruyormus gibi oldu ama yapsanız iki dkyi gecmez hepsi. Boyle yapinca cildim puruzsuzlesip, parliyor.

30 mayıs 2020 01:53

4. Tabi uzun vadede etkisi nasil bilemem. Ben de buradan bi susluden öğrenmiştim.

30 mayıs 2020 01:55

5. Aklımda bulunsun bu süslü teşekkür ederimm

30 mayıs 2020 03:01

6. Uzun süreli asit kullanımı işe yarıyor süslü. Benim çilden önceden harita gibiydi hele alnım kahverengiydi resmen. Ben yaklaşık 1-1.5 yıldır (yazları çok çok az ve bol güneş kremiyle) asit kullanıyorum geçen asansördeydik abimle (ki her fırsatta beni göner, şu lekelerine bak yüzün berbat diye) bana sen yüzüne fondöten mi sürdün dedi. Tazdan sonra yavaş yavaş başlamanı tavsiye ederim

30 mayıs 2020 03:09

7. A4 süslüm hangi ürünleri kullandınız acaba, paylaşabilir misiniz?

30 mayıs 2020 12:54

8. Evet süslücüm hangi ürünleri kullandın?

30 mayıs 2020 13:03

9. Süslüler en başta lrp effaclar yüz yıkama jelini kullanıp üstüne bioderma global kullandım ama en büyük etkiyi dermoskin be bright aha/bha ürününden aldım. Ben çok fazla ürün uygulamayı sevmediğim ve cildin yağlı olduğu için bunun üstüne nemlendirici kullanmıyorum. Asit kullanmadığım günlerde içeriğinden memnun olduğum için Dr plante krem kullandım ama bu kremin bir faydasını görmedim leke konusunda

30 mayıs 2020 16:41

10. Tamamdır süslüm bakıcam dermoskine de çok teşekkür ederim:)

30 mayıs 2020 20:02