yüzüne sülük yaptıran ya da yaptırmış tanıdığı olan var mı?

2 kere yüzüne sülük koydurmuş bir tanıdığım var gerçekten bebek gibi suratı şimdiden cilt bakımlarından çok da ucuza geliyor yaptırmayı düşünüyorum, konuyla bilgisi olan süsü var mı acaba ?

1. annem yaptırmış. kendisi anlatmıştı, genç kızken yüzünde özellikle alnında çok fazla sivilceler varmış. anneannem de böyle ottur, karışımdır gibi şeylerle uğraşan birisiymiş. onun lafıyla, alnına sülük yapıştırmışlar. annem sonra düzeldi, hiçbir şey kalmadı diyor. şu an yüzü de tertemiz annemin. sivilceli halini bile tahmin edemem o derece 😁

19 şubat 2021 14:35

2. ss hani bir before after fotoğrafı olsa anlarım da belki zaten genetiği yüzünden güzeldir Kadının yüzü. net bir şekilde araştırmadan gitme bence. bu tarz doğal içeriklere alerjisi olan da çok bu arada. beter olunabilir. uzman merkezlerle bir tutmayın

19 şubat 2021 14:36

3. üniversitede oda arkadaşım yaptırmıştı. çok bir değişiklik olmadı, kızın öyle kistik sivilcesi yoktu ama fungal akne, roza ve göz altı morluk şikayeti vardı

19 şubat 2021 14:42

4. Tehlikeli bence

19 şubat 2021 14:47

5. çok tehlikeli yaptırmayın böyle bir şey bir tanıdığım ensesine yaptırmıştı ağrıları için kılcal damarında kanama gibi bir soruna yol açtı, ameliyat olmak zorunda kaldı.

19 şubat 2021 14:52

6. Bende yaptirdim, ama oncesinde karaciger hacamatida yaptirdim. Ve evet beklemiyordum ama duzeldi cildim. Boyle highlighter surulen bolgede gecmeyen sivilce gibi ssyler vardi yillardir, yine ust yanak ve kenar bolgelerimde cok kirmizilik vardi. Duzeldi. 2 yil once yaptirmistim, firsatini buldugumda yine yaptircam.

19 şubat 2021 14:52

7. Annem yakın zamanda yaptırdı cok memnun kaldı, ama benim içim gidiyor. Bide yaptırdıgı yerler kanadı pamuk falan yapıstirdik bi kac gün tabi o yerler kabuk tutup iyileşti falan. Kendisi çok memnun kaldı ama riskleri varsa ben bilmiyorum acıkcası

19 şubat 2021 15:13

8. a3 anonim bile yazmamışım buraya uygun bi soru sormuşum kendini buldurup o gülücükleri bi tarafına koydurtma :)

a6 işte sülük de içten tedavi sayılır gibi şeyler söylüyorlar ama bilemiyorum işte

Yanıtlar için teşekkür ederim herkese :)

19 şubat 2021 15:13

9. a6 değil a9 yazacaktım öncekinde sorry,

soranlar için de çalıştığım yerde bir çok kişi yaptırıyor bütün vücuduna neredeyse ancak yüzüne yaptıran olmadı

19 şubat 2021 15:15

10. okuma özürlüsü a3 verilen bütün yanıtları bi oku