yüze yeşil çay süren var mı 3030303?

daha önce soruldu mu bilmiyorum aradım bulamadım o yüzden soruyorum. sallama poşetlerdeki yeşil çayı demleyip buz kalıbına koysam ve her sabah buzlu çayı yüzüme sürsem fayda görür müyüm? deneyen var mı? daha aydınlık görünüm olur sağlıklı olur leke açma olur yüzde oluşacak herhangi olumlu sonuca ihtiyacım var :(

1. aşkım yeşil çay yüzüne hiçbir şey yapmaz çünkü konsantre bi içerik değil. bi gıdım yeşil çay yaprağının içinde demlendiği su sadece. cildini aydınlatıp lekelerinden kurtulmak istiyorsan acnecinamide markasının jel kremi var b3 ve b5 vitaminleri içeriyor hem de uygun fiyatlı, onu tavsiye ederim

28 şubat 2021 03:07

2. Teşekkür ederim süslü bakayım :( yabancı bi youtuber da gördüm 1 hafta uygulamış cildi daha sağlıklı duruyordu ama işe yaramıyorsa uğraşmaya değmez :/

28 şubat 2021 03:11

3. Yüze buz sürmeyin bu arada, o olay bir şehir efsanesi. Kılcal damar çatlatırsınız

28 şubat 2021 03:48

4. Cidden mi ya yıkıldım resmen:( iyi ki hemen yapmadım buraya sordum teşekkür ederim

28 şubat 2021 05:14

5. Yüze kesinlikle buz sürülmez ama buhara tutmak gözenekleri bi süreliğine açtığı için gözenek temizliğinde dermatologlar onaylıyor. Kötü bir şey değil buhar yani.

28 şubat 2021 08:21