y kuşağı süslüler ve 90-2000’ler magazin programları?

süslüler az önce ig keşfetime hülya avşar düşünce aklıma eski magazin programları geldi. hemen hemen her magazin programında hülya avşar röportajı vardı ve hep tr’nin en güzel kadını olduğunu söylerdi ve çocuk aklımla bunu anlamaya, neyi göremediğimi fark etmeye çalışırdım. şimdi ig sayfasına yine baktığımda neden en güzel bulunduğunu anlamaya çalışırken yakaladım kendimi o programlardan nasıl etkilendiysem lol. canım da sıkılıyor açıkçası o dönemin mahazin programlarından tuhaf bir şekilde sizin aklınızda kalmış doneler var mı? hani böyle tostumu yedim bekliyorum, ebru gündeş beyin kanaması gibi büyük ses getiren olaylar değil de tuhaf gaflar, söylemler? bir şekilde aklınızda yer edinmiş gariplikler? öyle muhabbet etmek istedim

1. Tarkan'ın yeni ünlü olduğu dönemde röportaj sırasında "çişim geldi" diyip röportajı yarıda bırakması en komiğime giden olaylardan...

yine Tarkan bi erkekle birlikte tatilde yakalanmıştı. Çıplaklar kampı gibi bi yerdeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Hülya Avşar'ın tenis oynamasının büyük olay olması, eski kocasının sarhoş haliyle alakasız bir soruyu feraye hakkında olduğunu sanıp yanlış anlaması anı...

Petek dinçöz'ün canlı yayında zorla evlenmesi.

Bir de defne joy foster'ın ölümü ve sonrasındaki çirkin laflar çok yer etti kafamda.

Tüm bunlar ve daha fazlası için; şokopop videoları :d

22 eylül 2022 23:19

2. Medyum memiş ketoyu yumruk atmış sevda demirel de ne dedin sen diye hande ataizini tokatlamıştı. Nefise karatayla mehmet ali erbilin dergi çekiminde soyunarak poz vermesiyle müslüm gündüzün fadime şahinle basılıp aylarca gündem olmalarını hafızamdan silemedim hala :) acunun televole yılları iboyla mahsunun kaset savaşları emrahın yıllarca süren babalık davası sibel can karahan çantay aşkı kamer gencin çiçek sulaması gülbenin porno kasedi bir döneme damgasını vuran olaylardan.

23 eylül 2022 00:19

3. Kudret sabancı aliye dizisini çektikleri dönemde sanem çelik'le arabada basılmıştı. Video hala gözümün önünde aşırı olay olmuştu o dönem.

Pınar altuğ askerdeki sevgilisini tony diye biriyle aldatmıştı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam magazinciler nasıl başardıysa aldatmanın olduğu yatak odasına girmişti. Çok net değil bende o olay ama bir yatak odası olayını hatırlıyorum.

Reha Muhtar show tv'de haber bültenini sunarken bir anda gülşen'le ilişkisi olduğunu açıkşamıştı.

Deniz seki popstar zamanında bayhan'a eskiden sabıkası var diye senden popstar olmaz diyip programı terk etmişti. Sonra kendi sabıkalı oldudjsjsjdk

Demet akalın'ın demet şener'le aldatılma olayı da baya gündem olmuştu.

23 eylül 2022 00:26

4. ayy anonim 5 kayıp ruh ikizim ahah

-tamer karadağlı'nın eskort kaçamağı ve ardından boşanması,

-ali kırca'nın seks kasetinin çıkması ve atv ana haberden ayrılması,

-hoş bir konu değil ama gamze özçelik olayı baya gündem olmuştu,

-hülya avşar'ın feraye dışında da kaya çilingiroğlu tarafından defalarca aldatılması,

-gülben ergen'in seks kaseti sonrası meşhur beyaz gömleği ve allah yazılı kolye ile açıklama yapması,

-özge ulusoy'un annesinin bastığı garip nikahı,

-banu alkan ve murat taşdemir ikilisinin her anı aklımda toksik ilişkinin dibi,

-bir de hülya avşar şova göksel çıkmıştı allı pullu elbisem diye şarkısının ilhamını hülyadan aldığını söylemişti. şarkıda ben de aldatıldım geçiyor sjfddf

- hande yener'in serdar ortaç için ona romeo diliyorum demesi madilik ahah

23 eylül 2022 00:41

5. yabancı bir arkadaşım hülya'nın hhülya şovu yaptığı, küt saçlı olduğu dönemdeki bir videosunu görüp vurulmuş, turkish monica belluci demişti. gerçekten o dönemde güzelliğinin ve dişiliğinin zirvesindeydi.

türkiye'nin en güzel kadını sıfatını hülye kendi kendine vermişti. o dönem sektör de onu desteklediği için kendine yer bulmaya çalışanlar da bu görüşü destekliyordu. sadece gülben meydan okudu ve bu stratejisi sayesinde potansiyelinin çok üstünde bir boktaya gelebildi. yani dadı da oynamasını sağlayanlar ve m.erdoğan ile yaptığı evlilik de gücüne güç kattı.

23 eylül 2022 01:16

6. Şebnem schafer vardı, her yere bakirelik raporuyla çıkıyordu bir ara. Şenol ipekle ilişkisi mi ne vardı. Korkunç dönemler cidden.

O dönemki magazin basını çok korkunçtu bence. Aşırı saygisizlardi, insanları çok sıkıştırıyorlardi, bir ünlünün leydi di gibi olmemesi mucize. Sonra ülke muhafazakarlasti da her ünlü evleniyor hahaha, o zamanlar bir ünlünün evlenmesi epey olay bir şeydi. Şimdi ilan edilmiyor ama hala 90lardaki gibi yaşıyorlardır muhtemelen.

23 eylül 2022 02:20

7. Doğa beklerizin kulaklarını kepçe bularak japon yapıştırıcısı ile kafasına yapıştırması

Hülya avşarın canlı yayında ricky martinin poposunu ellemesi

Gökhan özennin jetskiyle denizde kaybolması

23 eylül 2022 02:27

8. A10 a katılıyorum. Eskiden magazinciler dikkat çekici haberler yapıyordu. Şu an şirinler köyü tadında habercilik yapıyorlar. Hiç şaşırtıcı olay yok. En çok avmde gezen ünlüye mikrofon uzatıp "yeni projeler yolda" cevabı alıyorlar.

23 eylül 2022 08:49

9. Anonim 10 siyasal islam ülkesiyiz ya, ünlüler genelde skandallarını kendi yayan güruh şuan yaymak istedikleri imaj bu değil hepsi namaz kılıp, cumhurbaşkanlığı yemeğine katıldıktan sonra trtde osmanlı torununu oynamak istiyor tabii ki iyi aile pozları kesecekler.

23 eylül 2022 08:54

10. Son yorumlara katılıyorum. Şu an magazin kim kimi takipten çıktı, kim kimi likeladı seviyesine düştü. Halbuki şokopop'un videolarını izlediğinizde film gibi resmen ne olaylar ne entrikalar. Cinayetler mi dersiniz, siyasilerle çarpık ilişkiler mi, mafyalar mı ahsjskal son yıllardaki en büyük olaylardan biri bence vatan şaşmaz'ın ölümü ve murat başoğlu'nun yeğeniyle olan ensest ilişkisi.

23 eylül 2022 10:34