yaşadığınız en kötü arkadaşlık? ya da en kötü arkadaşlığın bitiş hikayesi?

üniversitede farklı bölümden bir kızla kampüste tanışıp yakın arkadaş olmuştum. meğersem dedikodularımı yapmış yalan yanlış bir sürü cidden berbat dedikodularmış toparlayana kadar canım çıktı

1. Üstünden yıllar geçti ama anlatmaya takatim yok süslü, öyle diyim.

25 aralık 2021 00:36

2. Benimki de değmez anlatmaya.sadece yazık diyorum.hepsini iptal ettim oh.

25 aralık 2021 00:40

3. Size hayatımın şokunu yaşadığım mini bi arkadaşlık anlatayımm

Bu yaz kısa dönemli çalıştığım yerde bi kızla arkadaş oldum, baya kanka takıldık falan. İş bitti maaşımızı almaya gidicez, ben evden çıkmadan aradım dedim işte üsküdara gelince haber veririm. Onun evi okula çok yakın çünkü beklemesin diye. Ben de üsküdarda otobüse biniyorum işte 20 dkya orda oluyorum. Neyse üsküdarda aradım bunu çıksın diye dedi ki ben okuldayım sen nerdesin bekletiyosun beni haber vermiyorsun falan söylenmeye başladı. E dedim üsküdarda gelince haber vericem dedim ben niye erken çıktın ki. Bana diyo ki evden çıkma demedin ki slsjskslsk yani 3 gram zekası olan insan anlar sonuçta benim üsküdara varmadan okula gelemeyeceğimi biliyor ve arabayla 10 dkda orada oluyo kendisi. Çok ufak 1 olay ama zekası yetmemiş olacak ki telefonda bağırmaya başladı bağırınca ben de bağırdım ve o kadar çirkinleşti ki siktr git orospu falan dedi?? Yüzüne kapattım sonra wpden yardırdı ama ne hakaretler, küfürler. Aklınız almaz. Slsjsksömsms Yakından tanıdığım ilk ruh hastasıydı gerçekten çok ilginçti

25 aralık 2021 05:08

4. Çocukluk arkadaşım. Bosandigimda asla yanımda olmamıştı, üniversite arkadaşı ile dedikodumu yaparken duymuştum. O

Kalbim o kadar kırılmıştı ki.

Geçenlerde annesi sordu ben de tek tek anlattım. Çünkü bunu atlatmak bayağı zamanımi almıştı ve içimde kalmasını istemedim.

25 aralık 2021 06:42

5. Kocasının face hesabından bana mesaj atmıştı. Bana arkadaşlık isteği gönderme diye. Meğer bana oyun yapmış. Hesabına bile girip bakmamıştım. Annesi hastaydı, geçmiş olsuna geldiğimi kardeşi mesajla söylemiş. Annesini aradı, benimle konuştu. İnternetimizin kesik olduğunu söyledim. Kocasının yurt dışına çalışmaya gittiğini bir kaç gündür konuşamadığından bahsetti. Telefonu sadece internet ve fotoğraf çekmek için kullandığımı biliyorlardı. Oturduğum mahallede, 35-40 gündür internet kesintisi olduğunu öğrendiği zaman, eşi işteyken hesabına girip tam da o gün, o saatlerde bana mesaj atmış. Birkaç gün sonra internete girebildiğim zaman, mesajı görünce çok şaşırdım. Tarih ve saat, arkadaşımla görüştüğüm zamanlardı. Mesaj yerinde, telefon numarandan sana ulaştı gibi birşey yazıyordu. Numaralarımız birbirimizde yoktu.

Niyeti zaten belliydi. Kocasından ayrılmak için fırsat gözlüyordu. Eğer ben eşine istek göndermedim diye mesaj atsaydım, bilerek ve isteyerek kavga çıkartacaktı. Ayrılıklarına benim sebep olduğumu söyleyecekti.

Mesajı okuduktan sonra ki gün annesine gittim. Mesajı gösterdim. Annesi ve kardeşi başlarını öne eğdiler. İlk önce beni haklı buldular, sonra aniden arkadaşımın tarafına geçtiler. O gün arkadaşlık, dostluk, kardeşlik kelimelerini hayatımdan çıkardım. Kardeşi ile de arkadaştık zaten. Annesini teyzem yerine koymuştum. İkimizde annemizi erken yaşta kaybettiğimiz için çok iyi anlaşıyorduk. Kendi teyzemi bile bu yaşıma kadar, 5-6 kere görmüş bir insanım ben.

25 aralık 2021 09:48

6. Benim yakın arkadaşım olduğunu sandığım kişi salağa yatıp düğününde ne taktığımı sormuştu, çeyrek olduğunu öğrenince hayal kırıklığı yaşamıştı.*(ev hediyesi almıştım +2500tl) Hatta burada konu aynısıyım yılın enayisi ödülü verilmişti bana

25 aralık 2021 21:47