ya bi pazarımız var 2ye 3e kadar yatakta kalmak istediğimiz oluyor?

üstteki insanlar her hafta 12de tadilata başlıyor gerçekten artık burama kadar geldi. her hafta ne yapıyor olabilirsiniz ya? zaten halı çırpma, makineyi erken çalıştırma gibi konulardan tartıştık bunu nasıl yapmayın diyebilirim. bir hafta olsa bir hafta olmasa buna da okeyim. ama her hafta pazar matkap çekiç sesleri geliyor. bu nasıl mümkün olabiliyor?

1. Valla oluyor ss şaşkınlıkla her hafta matkapla ne yapıyor olabilirler diye düşünüyorum ben de. Demek ki tüm hafta şunu şunu yapalım diye not alıp evin erkeğine pazar günü yaptırıyorlar başka açıklaması var mı bilmiyorum

23 şubat 2025 13:31

2. Ben de şaşırıyorum cidden tak tuk yani napıyor olabilirler ki? Ben bir de ev hanımı komşunun pazar günü takır tukur yer süpürmesine şaşırıyorum. Her gün evdesin yani pazar mı kaldı temizlik yapacak?!

23 şubat 2025 13:33

3. 12den beri üç beş dakikada bir matkap çalıştırıyorlar. Tam tekrar dalıcam sıçrıyorum. Bu kadar olmaz olmamalı. Kaç defa karşı karşıya geldik bi dikkat et ya. Bi dikkat et.

23 şubat 2025 13:40

4. Her hafta yapması sıkıntı tabi ama saat 12 de başlıyormuş, ne diyebilirsin ki. Mecbur çekeceksin.

23 şubat 2025 13:41

5. Ss saat 10 da yapsalar haklısın derdim ama 2ye 3e kadar uyumak abartı değil mi? Saat 2 de başlasalar bu sefer 3-4 e kadar uyuyanlar gürültü yapmayın diyecek. Bence pazar günü 12 de gürültülü işlere başlamak anormal bir şey değil.

23 şubat 2025 13:43

6. Bence pazar günü gürültülü iş yapmak anormal olan. Temizlik, tadilat bunlar pazar günü yapılacak işler değil. Ama insanlar medeniyetsiz yapacak bir şey yok. Doğru düzgün sitelerde haftasonu tadilat yapmak yasak.

23 şubat 2025 13:57

7. yani baya anlayışlılarına aslında 12'dr başlamışlar daha ne yapsınlar. ben şu apartmanda o ses yaptı bu tadilat yaptı olayını hiç anlamıyorum. otel değil ki mutlak bir sessizlik olsun insan yaşıyor sonuçta ve ihtiyaçları oluyor.

23 şubat 2025 13:59

8. siz nasıl haftaiçi çalışıp haftasonu dinlenmek istiyorsanız bazı insanlar da haftaiçi çalışıp haftasonu evde biriken yapılması gereken tadilat temizlik gibi işlerini halletmeyi istiyorlar.  napacak bu insanlar siz pazar günü 3'e kadar camış gibi yatmak istiyorsunuz diye matkap çalıştırmak için haftaiçi işten izin mi alacaklar :d

23 şubat 2025 14:08

9. 12de başlayabilir ya kimse sizin 2-3ye kadar yatmanıza göre gününü planlamaz ki

23 şubat 2025 14:15

10. matkap pazar günü çalıştırılmaz arkadaşlar, çok gürültülü işler pazar günleri olmaz. hele düzenli olarak hiç olmaz. çok zorunluysa illa ki yapılacaksa önceden gidilir komşunuzdan müsaade alınır, kusura bakmayın böyle böyle bir durum var ama hızlıca bitireceğiz diye. bunun saatle ilgisi yok, pazar günü herkesin evde olmasıyla ilgisi var, olmaz yani. ama gelip müsaade isteyen insana da olmaz denmez. bir arada yaşayabilmek biraz nezaket ve karşılıklı anlayış gerektirir ya, pazar günü insanların tepesinde dar dar matkap çalıştıracaksan o insanları da insan yerine koyup öncesinde bi kusura bakmayın diye haberdar etmek lazım, bi durumunu açıklamak lazım. şu kadarcık nezaket göstermekten kimse ölmez yani

23 şubat 2025 14:57