ya regl donemimle mi alakali acaba kekteki yumurta kokusu ve tadi?

susluler bi iki malzeme vardi mandalinali kek yaptim tabaga koydum her sey iyi guzel hos goruntu falan ama agzima goturdum ic kisminda degil de daha cok kek dis kisminda asiri yumurta tadi var. ne yapacagimi bilemedim kocaman da bir kek yani. sicakken tadina baktigim icin mi bana cok geldi acaba? koskoca keki cope de atamam tadi tuzu iyi ama yumurta tadi cok baskin. 3 yumurta ile iyice cirpa cirpa yaptim bu arada. sorun ne olabilir :( soguyunca buzdolabinda falan kalsa ya da cami acsam ne bileyim biraz gider mi ki? yaparken icine tarcin da ekledim aslinda ama nafile

1. Biraz daha mi pisirsem

11 ocak 2024 19:36

2. Yumurta bozuk muydu acaba? Bir dahaki sefere yumurta ve vanilyayı birlikte çırparsaniz koku olmaz

11 ocak 2024 19:40

3. Degildi suslu daha 10 gunu vardi yumurtanin ve vanilyam yoktu koyamadim ama seker, tarcin, sut hindistan cevizi koydum bolca koydum tarcini da ama boyle oldu. Ne yapmak lazim sogursa gecer mi ki

11 ocak 2024 19:43

4. geçmez süslü maalesef çöp. neden oldugunu bılmıyorum ama sıcak kekın yumurta kokuyor olusunu dusunmek bıle mıdemı bulandırdı yaaa

11 ocak 2024 19:45

5. üstüne krema falan yap ya da ıslak kek gibi sosla

11 ocak 2024 19:46

6. Evet benim de oyle :( hani tadina yansimasa koku almadan yiyebilirdim ama yok. O kadar da guzel gorunuyordu ki valla uzuldum tesekkurler kizlar

11 ocak 2024 19:46

7. Ya yumurta bozuk ya da çırpamadin süslü

11 ocak 2024 19:47

8. Biraz kisitli bi param var suslu malzemeye para veremem.. evde krem santi vardi onla yemeye calistim da yok kekin disinda bir sorun var uff

11 ocak 2024 19:47

9. kakao varsa ezip onunla karıştır birazcık da su koy hamurlastirip cake pop tarzi bi şey yap tarcinini da arttirirsin

11 ocak 2024 19:50

10. Dışında sorun varsa en son kek yaptığınızda kek kalıbını güzel yikamamis olabilir misiniz? Yumurta olan tava vb şeyleri sıcak suyla yıkayınca daha da beter kokuyor. O yüzden soğuk suyla yıkanması öneriliyor.

11 ocak 2024 19:54