yabancı dizi/filmleri türkçe dublaj mı izliyorsunuz altyazılı mı?

1. Altyazı okuyamayan yasli anne babalarimiz disinda turkce dublajli izleyen var mı gerçekten ya

17 aralık 2024 22:20

2. Akşam çok geç saatse gözüm yorgun oluyor ve dublajlı izliyorum. Çünkü yazıları bulanık görüyorum ama onun haricinde altyazılı. Hatta bazı filmlerin dublajı kötüyse izlemeyip gündüze bırakıyorum ya da yorgun olmadığım gün izlerim diye başka güne bırakıyorum

17 aralık 2024 22:29

3. İngilizceyse İngilizce altyazılı türkçeyse Türkçe ya da başka dildeyse Türkçe altyazılı izliyorum Türkçeyi bile altyazılı izleme sebebim dikkatim dağılınca konuşmaları kaçırıyorum altyazı olunca kaçırmamış oluyorum

17 aralık 2024 22:30

4. Dublajlı izLeyen kimse tanımadım öyle söyleyeyim. Yok yani bence dublajlı izleyen andkxjdkskl

Konuyu, edilen hakareti, söylenilen cümleyi yutup değiştiren; esprileri ve argo yahut slang denilebilecek günlük dili mahveden, çoğu Aman söylenilmek istenilen manayı tamamen değiştiren dublajı izlemek demek bambaşka bir şey izlemek demek. Karakterlerin karakterleri bile farklı oluyor. Bombok bir olay.

18 aralık 2024 08:32

5. Tabi ki altyazılı

18 aralık 2024 09:42

6. dublajli izledigim tek film shrek. orijinalindan daha iyi :)

genelde altyazisiz izlemeye calisirim ama agir bir dili varsa ingilizce altyazili izlerim.

18 aralık 2024 11:29

7. Ay a3 benim gibi türkçe izlerken türkçe alt yazı açan birini ilk kez buluyorum :) ben de bazen kelime kaçırıyorum ve mükemmeliyetçi altyapım buna müsaade edemediğinden türkçe altyazı açıyorum. İngilizce ve diğer dillerdeki filmleri ingilizce altyazılı izliyorum, yakında fransızca filmleri de fransızca altyazı ile izlemeye başlayacağım.

Annemle bir şey izlediğimizde bazen dublaj açtırabilir mi diye bir şansını deniyor ama tek kelime dublaj duymaya tahammül edemiyorum beynimin içi tırmalanıyor gibi hissediyorum

18 aralık 2024 14:04

8. Geçen yeğenime harry potter izlettüm mecbur türkçe. Herşeyi yanlış çevirmişler ya

18 aralık 2024 14:16

9. eski kült animasyonların efsane dublajları dışında ingilizce orjinal izlerim altyazıya ihtiyacım yok. bilmediğim bir dil ise yine orjinal dilde altyazılı izlerim.

18 aralık 2024 15:15