yaprak dökümünde leyla’nın neden hiç arkadaşı yoktu?

dizinin en başında kurstan birkaç kişi vardı sonra onlar da görünmedi. necla’nın bir sürü arkadaşı var hasta olduğunda vs. geliyorlar. ben mi yanılıyorum dizinin başından beri leyla yalnız hep ferhunde, yaman bey tayfasıyla görünüyor. yaşıtı dertleştiği, buluştuğu, görüştüğü arkadaşı yok sanki. not: sedef’i ayrı tutuyorum.

1. Çünkü ilk arkadasının sevgilisiyle fingideşip öpüştü, erkek delisinin tekiydi leyla basına ne geldiyse ondan geldi.

5 aralık 2020 11:18

2. Oguzdan bahsetmiyorum şu motorla kaza yaptıgı cocuk, sarısin kızın sevgilisi. Nasıl da hosuna gitmisti cocugun ilgisi. Belasını da buldu sonra

5 aralık 2020 11:20

3. İş yerinde aylin kontante'yle kankaydı ama arkadaşlıkları uzun sürmemişti

5 aralık 2020 11:20

4. Ay cidden süslü kardeşinin sevgilisine yakışıklı çocuk kaçırma üzme diye diye kendine ayarttı. avukatla görüşürüz onla öpüşür. Hastaneye yatar orda yine aynı. Selam verenle öpüştü resmen

5 aralık 2020 11:21

5. Ayarttıgı kocası kardesiyle kacınca bozulan psikolojisi icin gittigi doktorun ona yardım etmesi icin tanıstırdıgı avukat kocasını elinden aldı. Ötesi yok.

5 aralık 2020 11:24

6. Aylin kontenteyle de oguz askından dolayı ayrı düstü. Evine tasındı isi biraktı hemen hamile kaldı hatirlarsanız.

5 aralık 2020 11:25

7. Dizide herkesin arkadaşı oldu akılda kalan. Hayriye'nin Nehir'i, ali rıza'nın kahvedeki ve eskiden kalma arkadaşlıkları, necla'nın üniversiteden en yakın 3 arkadaşı, ferhunde'nin gülşen'i, fikret'in arkadaşı hemşire kız hatta şevket'in bile hapiste çok yakın arkadaşı oldu ama leyla hep yalnızdı. Belki bi arkadaşı olsa böyle olmayacaktı leyla

5 aralık 2020 11:26

8. Anon 1, tam ben diyecektim herkesi geçtim bari psikoloğunun kocasını ayartma yani. Vefa borcun da mı yok hiç

5 aralık 2020 11:27

9. Hele nazmi bunu istemeyince kosa kosa oguza gitmesi. Allah askına cocuk haksız mı cem hadi neclaya deli gibi asıkda ayrılamadı kim boyle rezil bir gecmisi olan birini ister ki hayatinda? Benim ne sucum var diye yırtmıstı kendini ne sucun yok ki? Nazmi de sonuna kadar haklıydı ama b.k yoluna gitti o da.

5 aralık 2020 11:29

10. Süslü özür dilerim kimseyi incitmek gibi bir niyetim yoktu. Senaristlerin neden leyla'ya bu yalnızlığı hak görmüş doğru bulmuyorum bunu eleştiriyorum ben de. Arkadaşı olmaması konusunda Leyla'yı suçladığımdan değil

5 aralık 2020 11:30