yataktaki leke ne ile nasıl çıkar?

1. yeni yatak aldım ama bi defa bile uyumadan temizliğe gelen abla yanlışlıkla bi şişe camsil döktü üstüne. masmavi oldu yatağın yarısı çok çirkin duruyor. ne yaptıysam cıkmadı. nasıl cıkarabilirim?

4 ağustos 2022 15:37

2. evet saçma olmuş:) ama sizin de cevabınız yokken soruya girmeniz benim durumum kadar absürt. yine de teşekkür ederim, up olsun :)

4 ağustos 2022 15:54

3. inan süslü yüz kere sildim dokusu bozuldu resmen. ama sadece renk biraz hafifledi asla düzelmiyor. leke cıkarıcı vs de denedim olmuyor öyle üzüldüm ki. baya borca girip yeni eşyalar almıştım eve gelen tek şey yataktı ve onunda üstünü örtmüştüm toz gelmesin diye yerdeki camsili al yatağa koy. hadi koydun madem ağzı açık hemen kaldır di mi.

neyse bırak ödemeyi azıcık üzümedi bile bi şey olmaz dedi pişkince. düşündükçe sinir oluyorum ama napalım artık

4 ağustos 2022 17:38

4. leke çıkarıcılarla da çıkmıyorsa üzerine alez takıp kamufle edemez misiniz süslü hani olan oldu gibi? :(

4 ağustos 2022 19:35

5. uygun bi alez bulabilirsem mecburen öyle yapıcam çıkması imkansız çünkü:( cıkmazsa her tarafını maviye boya dedi olmadı öyle yaparım:p

süslücüm benim vicdanım da elvermez hoş verse de bu pişkinlikle ödeyeceğini hiç sanmıyorum. işler yetişmedi istersen bi saat uzatalım diyor süreyi, ona göre parayı alacak tabii ben olsam benim böyle bi hatam oldu diyip sonraki bi saatin ücretini de talep etmezdim zaten kabul etmedim.

zaten cok temizlikçi çağıran biri değilim kendim yapıyorum yeni eve geçtiğim için çağırdım böyle bi şey oldu:( bir daha ihtiyac duyarsam şirketlerden çağırmayı düşünüyorum. en azından böyle bi durumda zararımı karşılarlar.

4 ağustos 2022 21:27

6. Koltuk yatak yıkayan firmalar var birini çağırın. Vakumla çekiyorlar falan çıkar bence

4 ağustos 2022 23:42

7. Koltuk yıkamacı çağırın süslü +1