yelda demirören hakkında konuşalım mı çok bilgi yok hakkında ?

1. Ayy bu kıza ben üzülüyorum çok farklı bir hayatı olabilirdi

7 temmuz 2022 21:57

2. ay evet ya kızkıza kına gecesi yaptı. onda bile bir başı açıktı. yani önceki giyimine bakınca kendi isteği ile almadığı o kadar belliki. ayrıca bir insan düğünde hiç mi gülmez. nedense üzülmüştüm

7 temmuz 2022 22:22

3. Hoş ve zarif buluyorum ben. Kıyafetleri dikkatimi çekiyor genelde. O camiadaki hemcinslerine göre dekoltesiz ve kapalı kıyafetler.

7 temmuz 2022 22:22

4. 25 yaşında da anne oldu

7 temmuz 2022 22:29

5. Bu kızcağıza ben de üzülüyorum valla. Evlenmeden önce kendi yaşıtı diğer sosyetik kizlar gibiydi. Avrupada debutante balolarindan nerelere geldi...ciraganda mevlutlu dugunle evlendi kızcağız. Babasinin bir is anlasmasina kurban gitti gibi geliyor simdi de muhafazakar kayinailesi yüzünden oldukça acayip giyiniyor.. elbette daha kapalı giyinmeyi tercih edebilir ama kıyafetleri cidden acayip mesela dila tarkanin düğünündeki. Kate Middleton falan da kraliyette oldugu için çoğu zaman kapali şeyler giyior ama boyle bi acayipligi yok kadinin

7 temmuz 2022 22:48

6. Uzulmeye devam edin kizlar.. saka yapıyor olmalisiniz. Ulkenin %99'unun hayal bile edemeyeceği standartlari var. Gelecek kaygisi yok. Besik kertmesiyle zorla evlendirilmis bir kız olduğunu da sanmiyorum, arkadaşlarından en büyük farki olsa olsa kolu bacağı kapali giymesidir, onu da tolere edebilecegini dusunmus ki evlenmis.

7 temmuz 2022 23:17

7. Siz deli misiniz kendi hayatımı ayrı tutup yorum yaptım ve yazık dedim. Objektif yorum

8 temmuz 2022 06:59

8. Yelda demirören'in yerine geçmek için canını verecek tipler çırağan'da mevlütlü düğün yaptı diye acıyor bakın çırağan diyorum. Ülkenin %99'unun kapısından içeri giremeyeceği yer. Ayrıca neyine üzlüyorsunuz ya kız arap şeyhinin 8. Karısı olup çöllerde mi sürünüyor? İyi ki biraz daha kapalı giyiniyor gören de prangalara vurulmuş sanar. Çok türk dizisi izlemişsiniz bence yok ailesinin iş anlaşmasına kurban gitti falan filan. Belki eşine çok aşık çok severek evlendi ve mutlu bir yuvası var ?

8 temmuz 2022 15:52

9. Valla ben de üzülmüyorum hiç, milyonerlere üzülecek kadar saf değilim. Ancak onun yerinde de olmak istemezdim. İstediği yerde olsun mevlütlü düğün yapmak istemezdim, muhafazakar bir hayat tarzı bana göre değil.

8 temmuz 2022 19:55

10. Süslüler çok safsınız ya. Mevlütlü düğünle kaldığını mı düşünüyorsunuz o kadar zengin genç insanların? Kız eğlenmek istediyse arkadaşları ve esiyle ozel ucaklarda yurtdışına gidip eğlenebilir after party için.

8 temmuz 2022 20:41