1. Kizlar bu 3lu kiz gruplarinda hep 2 kisi daha yakindir derler ya. Benim de icinde oldugum bir grup var 22 yasindayiz hepimiz. Ben bu kizlardan x le ilkokuldan tanisiyorum. En yakin arkadasim. Y de x in liseden arkadasi. O da en yakin arkadasim aralarinda benim acimdan bir fark yok ikisine de esitim. Yani biz bu y ile x vesilesiyle tanistik ve yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Ya da ben oyle saniyordum bilmiyorum. Zaten su siralar y hakkinda bariz bir olay olmamasina ragmen Kafamda soru isaretleri vardi ve sonunda kafama takilan bir olay oldu. Biz bu 3 lu ve bu y nin benim tanimadigim bir arkadasi totalde 4 kisi oturup muhabbet ediyorduk y nin evinde. Ben tuvalete gittim. Muhabbet devam ediyordu yine ama iceriden duyabiliyordum. Y nin eski erkek arkadasina geldi mevzu. konusulanlari net anlamasam da bunu duydum sonra ben yine yanlarina girdim. Y "ayyy oyle iste kizlar guzel gunlerdi" dedi ama ben muhabbetin bana soylenmek istenmedigini anladim ve " ee eski erkek arkadasindan bahsetmiyor muydunuz." dedim. Y de "amaan bosver aklimdan cikarmam lazim onu" dedi ama imali bir sekilde soyleyince bunu ben konunun cinsel icerikli oldugunu anladim cunku duş lafi falan da gecmisti. Ki normalde gorup gorebileceginiz en on yargisiz insanimdir. Daha once iliskim olmadi ama evlilik disi cinsellige karsi degilimdir mesela ve belirttigimde y den tepki de gorurum. Hatta okulundaki bir kiz icin "arkadan vermis diyorlar." dedigi ve ona bu sekilde konustugu icin cok kizdigim olmustu sonucta sen de az cok bir seyler yasiyorsun sevgilinle diye. Ben de konuyu benim yuzumden kestiklerini anlayinca "ne yani sevistiniz mi dusa mi girdiniz? Seni yargilayacak en son insan benim bilgin olsun." dedim ve aman yanlis anladin oyle bir sey yok seninle ilgisi yok falan deyip konuyu kapattilar. Simdi ben bu grupta dislanan kisi mi oluyorum yoksa yanlis mi anladim gercekten? Acaba hic iliskim olmadigi icin boyle seyleri bana soylemeyip hep xle ikisi mi konusuyor falan bi ton sey gecti aklimdan. Bilmiyorum kirildim acikcasi yorumunuzu merak ettim?
yine 3 lu kiz grubu yine klasik dislanmalar?
- cevaplar
2 haziran 2021 20:11