yoga matı seçimi ve decathlon stok yenileme zamanı?

decathlondan (link: https://www.decathlon.com.tr/yoga-mati-id_8491826.html bu) matı beğendim fakat mağzalarda olmasına rağmen onlineda bulunmuyor. stok yenilenecekse beklerim ama özellikle parkede dirseklerim ve belim acıyor, yapamıyorum. aynı matı n11de 70 tl daha fazlaya buldum ama sanırım almam. o kadar çaresiz değilim :/ bir de yoga academy nin (link: https://www.hepsiburada.com/yoga-academy-yuksek-isi-yalitimli-su-gecirmeyen-darbeler-karsi-dayanikli-sertlikte-ozel-uretim-yoga-pilates-ve-kamp-mati-lila-10-mm-190x60-cm-p-hbv000003kyu4?magaza=yoga%20academy%20marketi bu) matını beğendim. terin vs havasızlık yapmaması için delikleri olması ve asılabilmesi de hoşuma gitti. bir fikri olan yazabilirse sevinirim. ilk kez fitness/pilates matı alacağım ve iki sporu da yapacağım. aşırı hareketli yogalar yapmıyorum. normal derecede daha çok fitness pilates yapıyorum. hangisini almalıyım ya da bu fiyat civarında başka önerisi olan var mı?

1. Şimdi iki haftadır o matı bekleyib aldım ben.

İlk önce iki hafta önce cumartesi stoka girdi, ben aldım. Fakat hafta içi iptal ettiler stokta olmadığı için. Daha sonra geçen hafta cumartesi yine stoka girdi, ben kaçırdım. Birkaç saat sonra yeniden stokta gözüktü. Benim bundan çıkarımım şu şekilde, cumartesiler stok yenileniyor ( birkaç üründe de bunu gözlemledim). Ve stok gün içinde birkaç kez yenileniyor. Tabi doğruluğuna emin değilim. Bir de teslimat süresi uzun, her iki siparişimin de tahmini teslimat tarihi çok geçti. Son cumartesi verdiğim siparişin teslimat tarihi 6 mayıs olarak gözüküyor.

30 nisan 2020 21:38

2. İlk mat bende vardı, yıllarca kullandım. Pilates için çok uygun olabilir ama downward facing dog yaparken slimi kaydırıyordu çok, ellerim terliyor genelde. Şimdi defgatlondaki siyah giri renklerde daha ğahalı olan bir tane var onu aldım. Hiç kaydırmıyor, yoga için çok iyi. Ama ben 3 mm aldım ve çok canımı sıkmasa da dizlerim acıyabiliyor, belki 5 mm olan daha iyi olabilirdi. Ama pilates için şu durumda uygun değil. Halının üstüne koyarsanız olur ancak.

30 nisan 2020 21:38

3. 10 mm yoga denge pozları için çok kalın yalnız, onu söyleyeyim.

30 nisan 2020 21:39

4. pilates ve yoga için tam ortada olan diye 5 mm uygun gelmişti. 10 bana da çok kalın geldi. 280tl dediğiniz mat sanırsam şuanda ve o kadar para vermeyeceğim :( zaten aşırı hareketli yogalar yapmıyorum dediğim gibi daha çok esneme için kullanıyorum yogayı ntcden. Hepinize teşekkür ederim dediklerinizi göz önünde bulunduracağım. Cumartesi hazırda bekliyim bakalım ilk matı alabilecek miyim. Olmazsa da 10 mm alırım artık. Ayrıca downdogu parkede yaparken düşüp bi yerimi kırmadım daha umarım matla daha rahat ederim sdfg

30 nisan 2020 21:48

5. Ikinci secenekteki baya sunger gibi, tavsiye etmem

30 nisan 2020 22:52

6. Decathlondan ilk matı aldım. İçime sindi. Umarım iptal olmaz. Teşekkür ederim hepinize :)

1 mayıs 2020 01:23

7. Merhaba, decathlon mattan memnun kaldınız mı acaba? Ben de almayı düşünüyordum da. Kayma durumu nasıl?

2 ağustos 2020 23:28

8. Ben baya memnunum. Aşırı hareketli yogalar yapmadığım için kayma problemi yaşamıyorum. Ellerimi yeterince esnemişsem ve doğru şekilde pozisyonda duruyorsam terlesem de kaydırmıyor. Fitness yaparken çok rahat olduğunu söyleyemem ama. İnce kalıyor yer hareketlerinde kemiklerim ve belim batıyor. Yapacağınız spora göre değişir.

3 ağustos 2020 02:00

9. Çok teşekkürler cevabınız için. Yoga yapacağım. Yoga with kassandra'nın vinyasa yoga videolarını izliyorum bir süredir ve halı üstünde yapıyorum. Sanırım ben de bu matı alacağım. Tekrar teşekkürler :)

3 ağustos 2020 02:28