yumurta dolapta bozulmadan ne kadar süre dayanır?

süslüler, buzdolabımda son kullanma tarihine kadar dayanır mı yoksa sktsi geçse bile gideri var mıdır? yani illa son kullanma tarihi yaklaştı ve asla yeme diyorsanız 20 tane yumurta ile tarif önerisi verirseniz çok sevinirim :(

1. Bayat yumurtayi anlamanin yollari var suya atarak bakılıyor youtubedan tam öğrenebilirsiniz . Ama asla yeme dersek tarifi napicaksiniz anlayamadim. Yine de yemiş olmicak misiniz öyle...

24 haziran 2020 20:25

2. A1 evet biraz beyin yakıcı olmuş o kısmı özür dilerim. O yöntemleri gördüm ama tam emin olamadım. Hatta daha önce yumurta sktsi de takip etmemistim o yüzden yenip yenmeyeceğini bilemedim. Çünkü normalde ben yemiyorum sadece tariflere falan kullanıyorım kek ekmek vs yaparken.

A2 süslü valla bilmiyorum napiyim :d para çöpe gitmesin diye kek börek yapıp buzlğa mı atsam diyorum

24 haziran 2020 20:38

3. Kek, kurabiye, börek, çizkek, ekmek, simit falan yapıp buzluğa atabilirsin süslü. Hiçbir şey olmuyor buzlukta.

24 haziran 2020 21:04

4. süslü hamur yoğurmayı biliyosan un yumurta ve zeytinyağıyla makarna hamuru yapıp yiyebilirsin. bizim erişteden bahsetmiyorum normal italyan makarnası. baya yumurta gider ona. ha yeteneğin varsa erişte yap daha iyi asdfghjk aynı şekilde pandispanya ve pastacı kreması yapabilirsin. bunlara da en az 10 yumurta gider. kalanıyla da omlet filan yaparsın. kurabiye hamuru yaparsan çiğ olarak buzlukta saklayabilirsin rahat rahat. istediğin zaman şekil verir pişirirsin kurabiye seviyosan.

24 haziran 2020 21:31

5. 2 gün kadar vaktim var süslüler çalışmaya başlasam bu tarifler anc biter :d