zara pantolon kullananlar cevap verirse sevinirim?

kızlar selam bu sezon zaradan çok beğendiğim bir kot var ama malı nasıldır hiç bilmiyorum zaranın pantolonları nasıl oluyor çabuk esneme yapar mı, dizi çıkar mı kullanan süslülerim cevap verirse sevinirim :)

1. malı mı

11 şubat 2019 18:47

2. yeri, kumaşı demek istedim

11 şubat 2019 18:48

3. Valla modele göre değişiyor esneme yapması aslında, zaradan aldığım iki kotum baya 1 bedene yakın esnemişken, diğer kotum hiç esnemedi ve esner diye aldığım için şimdi giyemiyorum. İçeriği daha çok pamuklu olanlar zamanla kendini salıyor. İçeriğine dikkat edebilirsin, bu her marka için geçerli. Elastanlı olanlar zaten vücuda göre esnediği için daha da esneme yapmıyor. Benim gözlemim bu şekilde.

11 şubat 2019 18:55

4. Geçen kış aldığım kotun bacak arası gitti 4 sene önce aldığım taş gibi mesela. Geçen yaz aldığım siyah pantalon renk attı mangoan aldığım siyah hala. Genel olarak esneme ve diz yapıyor bence. Sezon fiyatına değmiyor.

11 şubat 2019 19:13

5. kotlarda pamuk içeriği yükseldikçe kotun kalitesi artar, bolarma oranı azalır. pamuk oranı düşük elastan vs oranı yüksek kotlar daha çok salıyor/bolarıyor bundan dolayı kotun içeriğindeki pamuk oranına bakıp almanızı tavsiye ederim. mümkünse %100 pamuk içerikli kotları tercih etmeniz daha iyi olacaktır ama bulması biraz zor olabiliyor.

12 şubat 2019 00:46

6. yahu şuradan bile insanlar karşısındakini sözde aşağılayacak bir şey bulmuş, inanılır gibi değil. "malı mı?", "yeri mi? ne biçim tabirler bunlar böyle, iç anadolulu yozgatlı mısın sen?"

köyde tarhana karan ninelerinize sorun "mal" ne demekmiş. o bilmiyorsa bile onun anası %100 biliyordur. insanı çileden çıkarıyor bu yeni nesil.

12 şubat 2019 12:10

7. Soruya cevap verme amaçlı yazan tüm anonimlere teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım istediğim kotun içeriği %99 pamuk %1 elestan 5.anonimin dediğine bakarsak bolarma yapmaz, soruya amacından farklı cevaplar veren diğer anonimlere de söyleyecek lafım yok başka kapıya canım buradan size kaos çıkmaz.

12 şubat 2019 17:24