yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    12 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    zayıf erkekler zayıf kadınları mı daha çok beğenir balık etli kadınları mı?

    tabi ki genelleme yapılamaz biliyorum ama çevrenizde gördüğünüz örnekleri merak ettim :d

    1. Benim tanıdıklarım balık etli beğenir

    1 mayıs 2019 13:14

    2. poposu büyük olanı beğeniyorlar. ya da memeleri.

    1 mayıs 2019 13:17

    3. Ben şişkoyum, sevgililerim hep zayıftı. Ben mi onları seçtim, onlar mı beni bilemedim ama 🤷🏼‍♀️

    1 mayıs 2019 13:19


    4. Freak mişiz bazı geri zekalara göre.

    1 mayıs 2019 13:20

    5. Ben balık etliyim (168, 60 38 beden) erkek arkadasim da 180 boya 60 kilo:dd yani cok zayif. Herkese gore degisen bir sey bu tabiki de ama kendisi balik etli kadinlari daha cok begeniyor. 

    1 mayıs 2019 13:25

    6. Genç obez halimle elimi sallasam ellisi bebeğim :) sen kendi derdine yan. Sana çizilen kalıplarda yaşamaya devam et.

    1 mayıs 2019 13:28

    7. Sen durduk yere insanlara laf at sonra bekle ki sussunlar oldu hadi bay!

    1 mayıs 2019 13:39


    8. Senin gibi insanların sözlükte olduğunu bilmek bile kötü. Bu sığ bakış açınla sana hayatta başarılar. Umarım yaşın gerçekten küçüktür.hayatta belli bir yaşa gelmiş, görmüş, geçirmiş kişilerin böyle düşünüyor olması nasıl bir felaket bir toplum olduğumuzun göstergesi aslında. 

    1 mayıs 2019 13:47

    9. Suslu biraz beden yapisiyla alakali o yuzden boyumu kilomu da yazdim. Ama genel olarak goguslerim iri, basenim var, kollarim kalin. 38 bedenim ama balik etliyim, ele gelirim. Ama balik etliyi kotu olarak dusunup algilamiyorum o yuzden kendimi de kotu hissetmiyorum rahat rahat soyleyebiliyorum yani:)

    1 mayıs 2019 13:48

    10. Valla çoğunlukla alttan 38 giyiyorum ve zayıf olduğumu düşünmüyorum basbayağı balık etlilik denen şeydir 38 beden. Boyum 160 kilom 56. Ama 36 bedene zayıf demezseniz valla sinirlenirim. Çünkü ben 52 kiloya indiğimde 36 beden giyiyorum ve gayet zayıf bir kilo benim için.

    Erkekler zayıf kadından ziyade yapılı kadınlardan hoşlanıyor bence. Yani spor yapmış bir kadının diri ve yapılı zayıflığı. Kiralık aşk Yasemin bunun için mükemmel bir örnek. Cılız bir kadından hoşlanan erkek olmadı hiç çevremde.

    1 mayıs 2019 14:49