6. Gerçekten insan onu izlerken dinlerken yoruluyor. Bana hep duygu durum bozukluğu yaşayan biri gibi geliyor kendisi. Güzel eğitimler almış kendini sosyal medyada heba ediyormuş gibi hissediyorum ilgi çekmek uğruna...
- süslü
| cilt tipi: | kuru |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| yaş: | 31 |
| kepekli saç: | hayır |
5. Severek dinlerdim bu kizi ama artik gercekten tuhaf gelmeye basladi,izlemiyordum cunku cok yoruyor.yersiz nesesini seviyorum,bende de var aynisi,hiperaktiflik ve dikkat bozuklugu olmayan anlamaz bunu bunlar ayri birer konu neyse.
Podcast basliklarini surekli degistiriyor.'Ablam benden nefret mi ediyor' diye podcast atti son olarak sonra degistirdi baska birsey yapmis.
Ablam da beni kiskaniyor bakin'i dedirtmek icin youtube videosu mu ne koymus youtube muydu yanlis olmasin neyse iste.millet de altina bi ton yorum yazmis ablandan cok sinsi bi vibe aldim diye.abi gercekten buna gerek var mi ya?tamam aile iliskilerin oturmamis zaten romantik iliski kuramama nedenin de bu.benzer nedenler bende de kismen var oradan biliyorum.ama bize niye anlatiyorsun sen motivasyon veriyordun nereye gitti o Tuba?
Hayattaki eeeen sevdigim insan arkadasim ablam diyordu,eeen yakinin buysa uzak olanlari dusunemiyorum ve zaten ilgilenmiyorum.
Sadece eskisi gibi motivasyon ve hayat rutinlerinden bahsetse,gezdigi ulkeler yedigi yemekler cilt bakimlari,ders calisma ogrenme teknikleri bunlar gayet guzeldi eskileri acar acar dinlerim.
Abi niye herkes deniz dulgerogluna donuyo ya sonunda aile travmasi sells.ben de girecem bu ise ya,kimde yok aile travmasi?
Bir de bu kizin uzmanligi yok bildigim kadariyla pratisyen,doktoruuuum da doktoruuuum diye geziyor(tamam dr ama) bi de uzmanlik alirsa yandik youtubea canli ameliyat vs koymaz ins.
Eski Tuba geri doooon Tulay nolursun.
gattonero
| cilt tipi: | normal |
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç tipi: | normal |
4. Bu seviyede enerjik insanlara saygı duyuyorum ama benim enerjimi çalıyorlar. böyle 1 dakika dinlemek bile kanımı çekiyor adeta. Gülümseyip uzaklaşıyorum. Onlar da beni sevmez
| cinsiyet: | kadın |
3. Bunun yersiz coşkusuna sinir oluyorum ya. Çok mutlu insan çekemiyorum valla ben. Türkiye sınırları içinde çok mutlu olabilen insan yüzeysel insandır gibime geliyor.
Bir de sürekli her konuda akıl vermesine de sinir oluyorum. Kozmetik içeriğinden tut ilişkilere kadar. Hepimiz bunları konuşuyoruz aramızda ama Tuba böyle kendisini takip edenler hiçbir şey bilmiyormuş da her şeyi o biliyormuş gibi bir tavırla konuşuyor. Yani kendisini bir şeyler öğrenmek için takip edenler çoktur ama doğrusunu bildiğim şeyleri üst perdeden başkasından dinlemek beni irite ediyor. Kanaat önderi gibi davranıyor.
Bir de günde 5373939 çeşit takviye kullanması, hepsini her gün jelibon gibi art arda yutması bana çok sağlıklı gelmiyor açıkçası.
Bu takviyeler konusunda herkes farklı düşünüyor, benim düşüncem doğal olandan fazla uzaklaşmamak, uzman Dr. özellikle reçete etmedikçe sentetik bir şey tüketmemek şeklinde.
| ten rengi: | koyu buğday tenli |
| saç rengi: | açık kestane |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| yaş: | 31 |
| cilt tipi: | karma |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| saç tipi: | yağlı |
2. tiktokta yaptığı ''işlenmemiş gıda diyeti'' sayesinde tanınan doktor.
türkiye sayesinde steeğk tağ tağ ile tanışmış oldu. hatta genel olarak bu süreçte yediği çoğu şey olay oluyordu. twitterda ''abla sen birini öldürdün de ortadan mı kaldırmak istiyorsun'' diye goy goyları yapıldı. çünkü bi gün dil, bi gün beyin, göz vs yediği için.
gittiği uzak doğu seyahatinde yediği oraya özgü olan yemekleri de izlemek keyifliydi. kendim çok fazla yemek seçtiğim için, her şeyi yiyebilen insanları izlemeyi seviyorum. baby crab kıtlıyordu bir ara insanın canı baby crab ister mi be ister mi? abartılı ingiliz aksanı linçlenmesine sebep oluyordu, ama zaten ne linçlenmeye sebep olmuyor ki?
tiktokta artık eskisi kadar aktif değil keşke yine geri dönsen ama yoğunsan instagram da yeter şimdilik bize hocam :D
1. Nam-ı diğer Dr Güleç
Nasıl başlık açılmamış şaşırdım valla ya.
Bir diğer tanınma şekli çiğ beslendiği videoları,hiçbirini izlemedim,ekşide hannibal dr abla demişler ahfdgha.
Ben bu kızı çok komik buluyorum,ne tanıyorum ne fanıyım ne sevmeyen biriyim.
ama çok eğlenceli ve komik biri bence.
Her yere İngilizce konusma sokması basta bir itici gelse de su an Sinop Boyabat'ta zorunlu hizmetini yaptığı dönemde o da mentali toplamak için deliye vurmuş anlaşılan.podcastleri eğlenceli,haftasonu yuruyuslerinde dinlemenizi tavsiye ederim.kendim gibi tez canlı hafif dengesiz insanları seviyorum galiba:D konusurken bir anda 'gurlllll' diye nara atmasına çok guluyorum.
ekşide ise lise dönemindeki haline çok saydıran bir entry var,liseden tanıyan biri mi artık linçlemeye çalışan biri mi bilmiyorum.
gattonero
| cilt tipi: | normal |