20. arada bir yaparım ama genelde sadece deniyorum süslüler ahha başaramıyorum

ten rengi: | çok koyu ten |
cilt tipi: | kuru |
göz rengi: | koyu kahverengi |
kepekli saç: | hayır |
19. Denemişliğim var. işe yarıyor. Ben geç bile uyusam sabah 7'de uyanacak şekilde alarm kuruyorum ve mutlaka uyanıyorum. bu yöntem de işe yarıyor. Gece de erkenden uykum geliyor.

18. Bende de işe yaramayan önermedir. Zira önceki hayatımda bir zombi olduğum için 3 saatlik uykuyla bile dursam akşama yine uykum gelmiyor.
Kalktı mı yatmak bilmeyen, yattı mı da kalkmak bilmeyen bir insan için uykuyu düzene sokması çok zor çok.

cilt tipi: | normal |
ten rengi: | koyu buğday tenli |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
17. Bir ara çok sık yapıyordum ama hiç faydasını görmedim. Bir gün uyumadıktan sonra ertesi gece allah affetsin camış gibi uyuduğum için yine düzen bozuluyor hep

16. işsizlik bilirkişisi olarak şunu tavsiye edeceğim: bunun yerine kaçta yatarsanız yatın erken kalkmaya çalışmak daha doğru. sabah 6'ya kadar oturdunuz mu, yatın sabah 8'de kalkın. gece yine mi uyuyamıyorsunuz, gece 2'ye kadar oturdunuz. yatın, yine sabah 8'de kalkın. böyle böyle istemeseniz de zaten yatma saatini erkene almış olacaksınız.

ten rengi: | buğday tenli |
cilt tipi: | yağlı |
göz rengi: | ela |
saç şekli: | kıvırcık |
yaş: | 30 |
kepekli saç: | hayır |
15. aslında buna benzer bir yöntem sık sık ülke değiştirmesi gerekebilen formula1 yarışçıları için de kullanılıyormuş. bir televizyon programında görmüştüm. 16 saat boyunca hiçbir şey yemiyor ve uyumuyorlar, bu şekilde biyolojik saatlerini sıfırladıkları iddia ediliyordu. sonrasındaysa saatine adapte olacakları ülkenin sabah saatlerinde mavi bir ışığın karşısında oturup ilk kahvaltılarını ediyorlar. bu yöntemi uygulayan yarışçı gece neredeyse deliksiz uyurken normal şekilde yemek yemeye devam eden başka bir yarışçının(gizlinot: kontrol grubu) uykusu gece boyunca daha sık bölünüyor ve sabah kalktığında diğer yarışçıya göre daha yorgun hissediyordu. bence bir de bunu deneyebilirsiniz isterseniz, tabi sorumluluk kabul etmem, bunu belirteyim. (gizlinot: swh).

14. geçmişte birçok defa denediğim, verim alamadığım yöntem. Baş ağrısıyla bütün gün dolaşıp, akşam olunca uyuyup, yine çok geç kalkmamla sonuçlandı hep.
Şimdi de, Bugün sabah oldu hiç uyuyamadım, şimdi uyursam akşam uyanırım diyorum. uyku düzenini bozmamak için uyumuyorum.

ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | kuru |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç tipi: | normal |
cilt alt tonu: | cool |
alerjik cilt: | evet |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
13. hayatımda 4 kere denediğim, hep hüsranla sonuçlanan, muhtemelen 40 kere daha deneyip yine hep başarısız olacağım olaydır. ya dayanamayıp 25-30 saat içinde bir yerde uyuya kalıyorum ya da kafamı yastığa koyduğum zaman 15 saat uyuyorum.

ten rengi: | koyu buğday tenli |
göz rengi: | açık kahverengi |
yaş: | 26 |
saç rengi: | diğer |
kepekli saç: | hayır |
12. Şu anda dayanmaya çalışarak yapmaya çalıştığım eylemdir. Dün saat 15:00 civarı uyandım, sonra bu Sabaha kadar hiç uyumadım. uyumamak için sabah 8:00 gibi evden çıkıp yürüyüş yaptım, sonra alışverişe gittim, eve dönerken bir akrabamızla karşılaştım ve adama yanlışlıkla "iyi akşamlar" diyerek selam verdim. O sırada saat 13:00 civarıydı. Onun öğle vakti aslında benim gece yarımdı; dünden beri uyumadığımı düşünürsek.
Not: bu girdiyi dün yazmıştım, ama uykusuzluk böyle bir şey, göndereceğime kaydetmişim...
Edit: İşe yaradı, bugün uyanma saatim sabah 6:30

cilt tipi: | karma |
göz rengi: | ela |
ten rengi: | esmer |
saç tipi: | kuru |
11. şu an yaptığım şey umarım bu sefer başarılı olabilirim diğerlerinde hiç başarılı olamadım ve artık yarasaya filan dönüştüm
meyve filan da bol bol yenmeli vücut direnci için sanırım bir yerde okumuştum

ten rengi: | beyaz tenli |
göz rengi: | koyu kahverengi |