1. Bu muhteşem ürünün hala başlığının açılmamış olmasına gerçekten çok şaşkınım. Cilt bakımımın demirbaşı olur kendileri. %10 c vitamini %0.5 ferulic asit içeriyor. Yeni nesil bir c vitamini türevi olan 3-o- Ethyl ascorbic acid içeriyor. Bu c vitamini türevi cilt aydınlatma ve leke açmada çok başarılı. Düşük tahriş riski ve yüksek stabilitesiyle oldukça kullanışlı bir form. Hem yağda hem suda çözündüğünden ciltte emilimi çok yüksek. Ürün bir miktar da sodium ascorbyl phosphat içeriyor. Bu da stabilitesi yüksek, suda çözünen, nazik ve hassas ciltlere uygun bir form. İçeriğindeki ferulic asit ise hem cilt için çok iyi bir antioksidan hem de c vitaminin stabilitesini artırıyor. Üründe tranexamic asit, panthenol, yeşil çay, resveratrol gibi leke açıcı, yatıştırıcı ve antioksidan içerikler de mevcut. Etkilerine gelecek olursak olursak sürdüğünüz anda bri aydınlanma gözlemleyebiliyorsunuz. Uzun vadeli kullanımda sağlıklı ve parlak bir cilt görünümü ve lekelerde açılma da gözlemledim ben. Bir tahriş ya da hassasiyetle hiç karşılaşmadım. Tabi cildimin hassas olmadığını belirtmemde da fayda var. Önerdiğim kişiler de bu üründen memnun kaldılar. Rossman'da çoğu zaman 250 tl altına bulabileceğiniz bir ürün. C vitamini serumu arayışında olanların kesinlikle bir şans vermesini tavsiye ediyorum.
- girdiler (1)
- oylar (1)