arada bir canım sıkıldıkça kime ne alsam diye bakmak için girdiğim, aşırı tatlı ürünleri olan site.
doğum günü hediye düşüncelerinden beni kurtaran site :D
çook beğendiğim ama bir türlü alamadıım kutu :")
sabahtan beri minnoş sitesinden çıkamadım, ne kadar tatlı şeyler var, deliriciim. en kısa zamanda daha boş vaktimde bakıp bi şeyler almayı istiyorum...
ruj markasını mac'ten alix avien'e çekmiş şimdi daha inandırıcı :)
içeriğinden ziyade durup dururken içerisinde ne olduğunu bilmediğiniz ama size özel bir kutuyu açmak mutlu eden. sürpriz duygusu beni mutlu ediyor açıkçası. zaten genelde şöyle: 1 ürün biraz para eden-kupa vs.- oluyor diğerleri de kağıttan kalemden cici bici miniklik ürünler.
Fiyatına göre içinden çıkanlar çok uyduruk. Evet süslü püslü şirin mi şirin şeyler çıkıyor ama normalde çok da kullanmayacağım, işime yaramayacak ürünler. Kenara koyacağım yıllarca duracak belki. O kutuyu açma heyecanı için Bi güzel. Onun dışında o parayı kenara atar biriktirdiğimle istediğim şey alırım
geçen sene ocak ayında başladığım ve 1 yıllık paket alarak 1 yıl içerisinde nasıl değişimler geçirdiğini gördüğüm uygulama. ilk başta kutudan kupa, çorap,aksesuar vb. ödediğiniz paranın hakkını veren güzel şeyler çıkıyor gerçekten de. ama sonra aylar geçtikçe onların yerini motto kartları, kendin yap katlamalı ıvır zıvır kutusu gibi ufak tefek şeyler alıyor.
aslında amaç kendinizi mutlu etmek ve kutuları eline ulaşan bir çok insan çok mutlu oluyodur buna da lafım yok ancak bir aylık 40 lira veya üç aylık toplam 105 ya da bendeki gibi bir yıllık 360 lira gibi bir meblağdan bahsediyorsak ürünlerin daha kaliteli olması gerektiğini düşünüyorum.
tabii ki isteyen gidip alabilir ama buna vereceğiniz parayı her ay kenara atsanız 2-3 ayda ihtiyacınız olan kaliteli bir giysi, kozmetik , ayakkabı vb. bir şey alıp kendinizi elle tutulur bir ürünle mutlu edersiniz sevgili süslülerim.
Üç aylık paketinin daha uygun olduğunu görünce düşünmeden atlayıp aldığım pakettir. İlk çıktığı zamanlarda almıştım, ancak sonra giden parama çok fazla üzüldüm. Evet tatlı şeyler var içerisinde, ama bana on beş lira verin daha fazla ürün alırım size Sirkeci'den, Eminönü'den. Fiyatı kargo dahil yirmi lira gibi bir ücret olsaydı bir yıllık olanını bile alabilirdim belki, düşüncenin hoş olduğunu düşünüyorum. Ama kendi fikrim şu an için bu fiyata değmeyeceği yönünde.
para tuzağı. 5 liraya mal edilen (belki daha az) şeylerin güzel fotolarla iteklendiği, keriz tuzağı.
birkaç kere gördüm aa alsam mı dedim, iyice inceledikten sonra değmediğine karar verdim.
konsept olarak güzel fikir, biraz daha efor sarfetseler güzel olurdu, ama bu gidişle ellerinde patlar. ya da ülkede keriz çok olduğu için devam eder bilemiyorum.