içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (2)
    • oylar (0)
    • medya (1)

1. Cerave PM kremi alırken yanında küçük deneme boyu geldiği için göz kremlerine pek inanmamama rağmen denediğim ve (yazar: neferkitty)nin belirttiği gibi benim de göz altı derimi hafif yakan krem. Sebebi niacinamide'in içeriğinin yüksek olması olabilir (içeriklerde göz kreminde ikinci sıra ama cerave pm'de dördüncü sırada) ama bunun dışında içerikleri oldukça benzer. Cerave pm'in %4 niacinamide içerdiğini reddit'te okumuştum ama göz kremini bulamadım. Yine de %4 düşük bir oran değil, fiyatları da hemen hemen aynı ve PM'in gramajı daha fazla. iherb.com ve amazon (us) sanırım türkiye'ye gönderim yapıyor.

17 mart 2017 04:50

2. yaklaşık 3 aydır kullandığım ve dibini gördüğüm (gizlinot: hit the pan sayılır mı :)) göz kremim. İçeriğindeki niacinamide ile herhangi bir sorun yaşamadım ki the ordinary´nin niacinamide serumuyla bazen hafif yanma hissi yaşıyorum. Benim göz kreminde, özellikle sabahları kullanıyorsam aradığım en önemli şey iyi nemlendirmesi. tonla kapatıcı pudra derken o derinin anasını ağlattığım için özellikle sabahları dikkat etmeye çalışıyorum. bundan önce başka kremleri denedim ama kiehl´s avokadolu göz kremine yaklaşan bir krem daha bulamadım. (gizlinot: fiyatını hiç beğenmiyorum ama :/ ) bunun nemlendirmesi de iyi ama bir kiehl´s kadar değil. bir de içeriğinin cerave moisturizing cream ürününe çok benzediğini, bunun yerine o kremi kullanmanın daha ekonomik olacağını yazan bir sürü kullanıcı yorumu okudum. iherb´den 14.28 euroya (gümrük vergisiyle) sipariş verdim.

25 mayıs 2017 16:28