23. Çubuklu oda kokuları ve oda spreyleri açık ara piyasanın en en en iyisi. Sıktığımda uçup gitmiyor kalıcılığı yüksek. Çubuklu oda kokusu oldukça bereketli baya gidiyor çok yoğun koku yayıyor çok az bir süre kullanıp çubukları çıkarıp kapatabilirsiniz çok yoğun koltuğundan günde iki saat kullanım yeterli oluyor gün boyu koku kalıyor. inanılmaz memnunum ürünlerinden. Havluları ve bornozlarındanda memnunum suyu çabuk emen ve hızlı kuruyan yapıya sahipler. İndirim dönemleri takip edilmeli.
- süslü

ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | kuru |
göz rengi: | yeşil |
saç tipi: | kuru |
22. Dayanamayıp çoğu şeyi buradan aldım. Kendi evime yakın zamanda geçeceğim, ürünlerinin de çok zarif oldugunu düşünüyorum ama mutlaka kampanyalı zamanları beklenmeli

alerjik cilt: | evet |
21. geçenlerde vücut spreylerinde 1 alana 1 hediye kampanyası vardı, ben de alayım dedim hem markayı merak ettim hem de yaz geldiğinden beri parfüm yerine böyle şeyler sıkıyorum.
seçenekler arasında biraz zorlandım ama tiktok abartma timi sayesinde en merak ettiğim powder pleasure olduğu için önce sepete onu attım.
powder pleause: neden bu kadar abartıldığını anlayamadım. dümdüz ıslak mendil kokusu. sleepy ıslak mendili kokusu. yok bebek gibi kokuyorum yok herkes soruyo yok bilmemne. bu kokunun nesi soruluyo anlamadım insanlar hangi yoğun kokulu ıslak mendili kullandığınızı merak ediyo olabilir :D yani kötü değil ama gayet sıradan. keşke bunun yerine amberi alsaydım
gardenia: ben bunu çok beğendim. burada sıkça sorulan plaj kokularından biri bence gardenia, kremsi. yaz akşamına yaz gününe vs çok yakışır. ilk sıktığımda çok da beğenmedim ama sonrasında çok güzelleşti. yine alırım hatta oda kokusunu çamaşır kokusunu vs de alabilirim. yurtdışından gelen insanların üzerlerindeki kıyafetten yayılan kaliteli deterjanları gibi kokuyor

ten rengi: | beyaz tenli |
cilt alt tonu: | nötr |
saç rengi: | kızıl |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
20. caddedeki 4 katlı devasa mağazasında hep tek müşteri olduğum marka. ben de bişi almadan çıkıyorum zaten lol.
batıyor olabilirler cidden. herkes neden balon yaptı şişirdi onu da anlamadım.

cilt tipi: | karma |
göz rengi: | açık kahverengi |
yaş: | 27 |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | sarı |
saç kalınlığı: | ince telli |
kepekli saç: | hayır |
19. Galiba batıyor veya battı. Her gün 1 alana 1 bedava kampanyası yapmasının başka açıklaması olamaz. Kampanyalı Hediye ürünü ve ilk siparişe indirimi yansıtmadıkları gibi maillere ve şikayetlere asla cevap vermeyip ölü taklidi yapıyorlar. toplayabildiklerini toplayıp dükkanı kapatıp gidecekler belli ki. Bir sürü kaliteli başka Türk markası var. Neden kazıklanıp sinir harbi yaşama pahasına burdan alışveriş yapalım ki?

cilt tipi: | normal |
18. nefret ettiğim ve her alışverişimde mutlaka bir sorun yaşadığım marka. tasarımım güzel diye güveniyorsunuz ama inanın salt tasarımla olmuyor bu işler. illallah ettim artık. aldığım her ürün için ertesi gün mutlaka bir "ürün durumu değiştirildi, tedark edilemedi, ücret iadesi yapıldı" maili geliyor. stoğun kısıtlı sayıdaysa sayıya göre koy, ona göre alım yapalım, sepete ekleyemeyelim mesela? yani artık küçük çaplı online satış yapan esnaflar bile bunu başarabilirken chakra gibi marka olduk diye geçinen bir firmanın bunu beceremiyor olması hayret verici. özellikle de günümüzde, böyle bir çağda. h&m den de, başka yerden de online alışveriş yapıyoruz, sepete eklenemedi diyor ve sipariş oluşturamıyoruz? siparişi bırak o ekrana gidemiyoruz yani. olması gereken de bu zaten? %40 indirim diye yayın yapıyorsan bunu da becereceksin ya. yani bilmiyorum mühendisleriniz mi yetersiz, milyon tane iş arayan insan var bence değişime gidebilirsiniz eğer burayı okuyan varsa. çünkü ben artık kafayı yiyeceğim sinirden

cilt tipi: | normal |
göz rengi: | açık kahverengi |
yaş: | 27 |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | evet |
17. Powder pleasure vücut spreyini bugün edindim. Sanıyorum süslüler olarak hepimiz en az birkez avon pur blanca'yı koklamışızdır diye düşünüyorum. Ben ona çok benzettim. Pur blanca'nın pudralısı gibi. Temizlik kokuyor diyebilirim. Okul/dershane/iş üçlüsü için güzel, ferah bir koku olabilir. Günde 3-4 yenilense yeterli olur. 55ml'si 59tl.

16. Nisan ayından beri beni mağdur etmeye devam eden firma. Bir siparişimi hiç göndermeyip bir siparişimin iadesini de yatirmadilar. Instagramdan yazdığımda eticaret müdürü olduğunu belirten Aykut isimli biri benimle iletişime geçip bizzat kendisinin ilgilendiğini belirtti. gönderilmeyen paketimin hediye ile gönderileceğini soyledi. Bu konuşmamız sonrasi gamze diye bir hanim aradi ve iade için benden iban numarasını istedi ve gonderilmeyen siparişim için de depoyu bilgilendirdigini en kısa sürede gönderileceğini ya da iade edileceğini söyledi. Bu konuşmaların üzerinden de 5 ay geçti. Hatta ben yine bir ara şikayet kaydı oluşturdum müşteri hizmetlerinden. Bir süre sonra aranıp yine iban numaram istendi ve yine o para yatmadı. Siparis de gönderilmedi hala paketleniyor. Yatiracaklari tutar da 160 tl gönderecekleri sipariş ise 105 tl bir şey. Mayıs ayından beri beceremedikleri bu yani. Ben böyle bir amatorlukle daha önce hiç karşılaşmadım. Cok severek kullanıyordum ürünlerini ama artık yanina yaklaşmam.

cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 35 |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | evet |
15. bambu içeriği ve sadeliğiyle gönlüme taht kuruyor chakra. bambu bornozunu kullanıyorum, yumuşatıcıya gerek olmadan yumuşacık oluyor yıkadıktan sonra bile. ayrıca terletmiyor ve çok hafif.
nevresimlerine gelince; bambu nevresimi var ve başka nevresim kullanmak istemiyoruz resmen o kadar yumuşak ki bebek gibi uyutuyor. hele benim gibi yatakta yuvarlanmayı seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. indirimde 400 tl verdiğim nevresim takımından çarşaf çıkmadı. bu parayı iki yastık ve nevresime verdiğinizi bilin ama. ayrıca yatağınız king size ise king size nevresim takımları gerçek king size. örneğin 217x235 yorgana nevresim bol bile geldi. daha önce king size diye aldığım nevresim takımları ise koca yorganın yarısını anca kapatıyor.
özetle bu markanın tek olayı bambu ürünleri olması ve sadeliği. onun dışında aldığım saçma sapan ürünlerin hiçbirinden memnun kalmadım.

14. @sumitomo gibi ben de online alışveriş deneyimimi paylaşayım. internet alışverişlerinde de temkinli yaklaşmanız gerektiğini ekleyeyim.
İçeriğinin bambu ve pamuk olmasından dolayı bu ayın başında yaptıkları indirimden yararlanarak 16 parça bebek kıyafeti sipariş verdim. Tahmini teslimat süresi ile ilgili bir bilgilendirme mail, sms olarak gelmedi; internet sitelerindeki hesabımda da bu konuda bir bilgi yoktu. aldıklarım bebek hastane çıkışı vs olduğu için benim için bu konuda bilgi sahibi olmak önemliydi, ne yazık ki bu konuda benden eksi aldı.
2 ürünüm tedarik edilemediği gerekçesiyle iptal edildiğine dair mail aldım, müşteri temsilcisiyle görüştüm, ürünün ellerinde kalmadığını stoğunun olmadığını söyledi.
Stok yoksa ben nasıl satın alabildim diye sordum, stok hatası dedi. tamam.
Aynı gün siteye bakıyorum, benim tedarik edilemeyen ürün aynı kodla ve aynı içerikle sitede daha yüksek fiyatta satışta. yine müşteri temsilcisini aradım, stok hatası olduğunu söyledi.
Ben şimdi bu ürünü satın alsam ne olacak dedim? satın alsanız bile iptal olur dedi.
o zaman 10 gün sonra aynı ürün neden hala sitede? cevap yok.
peki ben diğer ürünlerimin stok hatası olup yine iptal edilip edilmeyeceğini nerden bileyim? yine cevap yok.
Siparişimin iptaline yönelik talebim yetkili birimlere iletildi, 20 tl hediye çeki tanımlandı.
mail yazdım, ya ürünlerin hepsinin tarafıma iletilmesini ya da siparişin tamamen iptalini istedim. müşteri temsilcisi aradı ve yeni açıklama şu şekildeydi: benim sipariş ettiğim ürünün içeriği bambu imiş, fakat sitede görünen ürün modal içerikli imiş, aslında farklı ürünlermiş. mişmiş, mışmış, yersen. bu son açıklama artık insanı aptal yerine koymaktan başka bir şey değil. görsellere fotoğrafını ekledim, sitede görünen içerikler aynı.
neyse temsilci 2 ürünün tedarik edilemediğini diğer ürünlerin gönderimini sağlayacağını söyledi. eğer eksik gelecekse siparişi göndermeyin dedim, 2 saat sonra kargoyu yola çıkardılar. hamile olduğumu, evden çıkmadığımı, kargoya iade için gidemeyeceğimi söylememe rağmen.
bir ürün düşünün müşteri temsilcisi ürünün içeriğinin sitede yazandan farklı olduğunu söylüyor, öyleyse diğer ürünlerin de içeriği meçhul. ben nasıl güvenip alayım? neyse ki bebek kıyafetlerini satın alma işini iyi ki son ana bırakmamışım. çünkü chakra' ya güvenseydim bu konuda fena patlayacaktım. zaten covid almış başını gitmiş nasıl doğuracağım, nerde doğuracağım kafam allak bullak, böyle şeylerle uğraşmak sinir ediyor. kaç gündür google reklamlarda chakra reklamlarını gördükçe durumu hatırlayıp sinir oluyorum :d
Kargo geldi, teslim almadım. Teslim almamamla birlikte 100tl daha hediye çeki tanımlamışlar. Harika bir iş yapmışlar gibi aradılar, mutlu haberi verdiler. ürünlerin en kısa sürede iadesini, iadeden sonra da hesabımı kapatmalarını istedim. bekliyoruz bakalım.
böylece ilk chakra alışverişim güvensiz ve tutarsız açıklamalar sonucu son alışverişime dönüştü.

göz rengi: | yeşil |